Στράτος Τζώρτζογλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Ο γάμος είναι ένα πείραμα που αναρωτιέσαι αν θα πετύχει»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», όπου και ρωτήθηκε για το νομοσχέδιo γάμου ομόφυλων ζευγαριών.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως κάθε γάμος αποτελεί ένα πείραμα, ενώ τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα ετερόφυλα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί μέσω υιοθεσίας.

«Δεν έχω άποψη για τα ομόφυλα ζευγάρια, ούτε για την τεκνοθεσία. Το νομοσχέδιο θα περαστεί, είναι μια νέα γραμμή και θα πρέπει κυρίως τα ομόφυλα ζευγάρια να επικεντρωθούν σε αυτό. Γιατί αυτή τη στιγμή είναι σαν ένα πείραμα, θα πετύχει ή όχι;», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Ο κάθε γάμος είναι ένα πείραμα, το οποία καθημερινά πρέπει να είσαι από πάνω από τη σχέση. Ακόμα και αν φύγει ο έρωτας, πρέπει να μείνει έστω η αγάπη που να τους κάνει ευτυχισμένους και, σε περίπτωση που έχουν γίνει γονείς, δυσκολεύει το πείραμα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

Ειδικά τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν ένα λόγο ακόμα παραπάνω, γιατί είναι λίγο περίεργο. Δεν ξέρω αν είναι δοκιμασμένο, για να πεις ότι είναι υγιές. Δεν είμαι εναντίον, καθόλου εναντίον. Και μόνος του να είναι κανείς και να θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί και πάλι είναι δύσκολο», δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου. 

Read More

And More