Στράτος Τζώρτζογλου για Τάσο Ξιαρχό: «Κάποιες φορές είναι παρεξηγήσιμος, όπως μπορεί να είμαστε όλοι»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου του μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, με τους ρεπόρτερ να τον ρωτούν για τον σάλο που έγινε με τον Τάσο Ξιαρχό, με τον οποίο ήταν μαζί στην «Φάρμα».

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «Όλοι στη Φάρμα τον αγαπήσαμε τον Τάσο. Είχε κάποιες αδύναμες στιγμές όπως όλοι μας, πετούσε κάποια ατάκα, αλλά μετά ένιωθε άσχημα και ζητούσε συγγνώμη. Τώρα του έτυχε μια κατάσταση που μάλλον τον βρήκε σε πολύ αδύναμη στιγμή της ζωής του.

Κάποιες φορές είναι παρεξηγήσιμος, όπως μπορεί να είμαστε όλοι. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε γιατί δεν πρέπει να θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός ανθρώπου, ούτε τα κιλά του, ούτε η εμφάνισή του. Είναι ρατσιστικό από μόνο του.

Μου φάνηκε ότι στην αρχή το έκανε έτσι χαζά, μετά προσπάθησε να το μπαλώσει και τα έκανε ακόμα χειρότερα. Είναι σκληρό για τον ίδιο ότι χάνει δουλειές, σπόνσορες… Λυπάμαι γιατί έχει ταλέντο. Του εύχομαι να μην έχει ψυχολογικό αντίκτυπο και με τον καιρό να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου».

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή «Open Weekend»:

 

Read More

And More