Στράτος Τζώρτζογλου: Η αντίδραση on camera για τη συνάντηση με τον πατέρα Αντώνιο – «Δεν τον γνωρίζω»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε πριν μερικές εβδομάδες στην Μητρόπολη Αθηνών μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα ώστε να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο ekklisiaonline.gr φαίνεται στο ίδιο σημείο που βρίσκεται το ζευγάρι και ο Πατέρας Αντώνιος, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Χριστίνα Βουδούρη συνάντησαν τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος αντέδρασε στην ερώτηση που του έκανε η δημοσιογράφος για τη συνάντησή του με τον Πατέρα Αντώνιο. Μάλιστα, ο ηθοποιός θέλησε να κρύψει το πρόσωπό του με ένα βιβλίο. 

«Τώρα πρέπει να φύγω και με περιμένουν πάνω, δεν θα μου πάρεις συνέντευξη γιατί βιάζομαι. Δεν τον γνωρίζω τον πατέρα Αντώνιο, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει απλά πρέπει να φύγω» τόνισε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

 

«Λυπάμαι που αυτή η φωτογραφία παρερμηνεύτηκε. Εμείς βρεθήκαμε τυχαία δίπλα στον πατέρα Αντώνιο, καθώς ήμασταν την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, έξω από τη Μητρόπολη. Δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά. Εκείνη την ώρα πλησιάζαμε για να χαιρετήσουμε τον πατέρα Ευάγγελο δίπλα του, τον οποίο γνώριζε ο Στράτος (Τζώρτζογλου).

Μείναμε πίσω τους περιμένοντας στη σειρά για το προσκύνημα. Διάβασα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έξω από τον ναό φώναξαν «αθώος» για τον πατέρα Αντώνιο, όμως εγώ προσωπικά δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Ήμασταν στο πλήθος με τον κόσμο», είχε αναφέρει με δήλωσή της στο TLIFE η Σοφία Μαριόλα.

Read More

And More