Στράτος Τζώρτζογλου: Ξέσπασε σε κλάματα ο ηθοποιός για τη γυναίκα του, Σοφία Μαριόλα

Η Σοφία Μαριόλα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον σύζυγό της, Στράτο Τζώρτζογλου. Ο ηθοποιός αποφάσισε να μπει στη “Φάρμα” και να ζήσει για μερικούς μήνες στη φύση μακριά από τις ανέσεις της κανονικής ζωής. Η Σοφία Μαριόλα σχολίασε τις πρώτες ημέρες του στη Φάρμα ενώ έκανε και διάφορες αποκαλύψεις για το γάμο τους

Η ομάδα της εκπομπής, λοιπόν, θέλοντας να κάνει ένα δώρο στη Σοφία Μαριόλα, εξασφάλισε και παρουσίασε ένα απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο βλέπουμε τον Στράτο Τζώρτζογλου να ξεσπά σε κλάματα επειδή του λείπει η σύζυγός του.

“Μια αγκαλίτσα θέλω να της κάνω, μια αγκαλίτσα. Ξέρω ότι θα χαίρεται τώρα που με βλέπει εδώ αλλά είναι μόνη της και θα της λείπω. Πάρα πολύ μου λείπει το Σοφάκι και το Αλκιβιαδάκι μου μού λείπει πολύ, ο γιος μου. Σ’ αγαπώ ρε Σοφάκι, με παντρεύεσαι ξανά; Γιατί ξέρεις την επιλογή του γάμου πρέπει να την κάνεις κάθε ημέρα, κάθε ημέρα πρέπει να κερδίζεις την αγάπη του συντρόφου σου και να δίνεις χωρίς να περιμένεις να λάβεις. Τα πράγματα που αξίζουν ρέουν, είναι ένα”, ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More