Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Οι ενδοιασμοί στην αρχή της σχέσης τους και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου πιο ερωτευμένοι από ποτέ μίλησαν για όλα στο «After Dark» και στον Θέμη Γεωργαντά. Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε την ιδιαίτερη γνωριμία του, τους ενδοιασμούς που ένιωσε στην αρχή, αλλά και την πρώτη πολύ σημαντική συνάντηση της Σοφίας με τον γιο του Στράτου, τον Αλκιβιάδη.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μίλησαν για τον αληθινό έρωτα εν έτη 2021 και αποκαλύψαν στον Θέμη, αν σκοπεύουν να μεγαλώσουν την οικογένεια με ένα ακόμα μέλος.

Οι ενδοιασμοί στην αρχή της γνωριμίας τους

«Στην αρχή όταν γνώρισα τον Στράτο δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί, ότι θα έχει μέλλον. Φοβήθηκα επειδή είναι πολύ γνωστός, δεν ήθελα και εγώ να εκτεθώ» σημείωσε η Σοφία Μαριόλα, με τον Στράτο Τζώρτζογλου να συμπληρώνει «Φοβόμουν ότι επειδή είναι μια κοπέλα εκτός του συστήματος και έχουμε και 25 χρόνια διαφορά, δεν ήθελα με τίποτα να εκτεθεί στα μέσα προβολής.

Πολλές φορές τη βλέπω σαν κόρη μου και θέλω να την προστατεύσω. Δεν παίζει κανέναν ρόλο η ηλικία, υπάρχει μια συνεχής ροή αγάπης. Όταν τη γνώρισα της είπα θα σε απαγάγω. Λίγο αργότερα όταν γύρισα από την Αμερική της είπα ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Ένιωσα μια απέραντη γαλήνη μαζί της. Πήγα με βέρα και έπεσα στα γόνατα, στα Χανιά εκεί που χόρεψε ο Ζορμπάς το συρτάκι».

Η γνωριμία της Σοφίας με τον γιο του Στράτου, Αλκιβιάδη

«Γίναμε φίλοι, δεν πήγα να το παίξω καλή ή ότι θα κλέψω τον μπαμπά του. Ήμουν ο εαυτός μου. Ταιριάζουμε πολύ με τον Αλκιβιάδη, είναι πολύ αγνή ψυχή. Κάναμε διακοπές, κάναμε παρέα. Με συμπάθησε ως άνθρωπο και όχι ως η γυναίκα που πήγε να κλέψει τον μπαμπά» απάντησε η Σοφία Μαριόλα. 

Το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Ο Θέμης Γεωργαντάς δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει το ερωτευμένο ζευγάρι αν επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια: «Ναι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Νιώθω πιο έτοιμη τώρα» απάντησε η Σοφία Μαριόλα, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε: «Το εύχομαι κάθε μέρα να γίνει. Η ενέργειά μου να καλύψει όσα δεν προλάβω. Είμαι 56 τώρα. Να δώσω ποιοτική αγάπη. Όλη μου η ζωή ήταν μια ακροβασία σε ένα σκοινί. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο».

Το κίνημα #metoo στην Ελλάδα

«Είναι τόσο ψέμα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να πούμε ότι δεν έχουμε ακούσει, γιατί εγώ ακούω από όταν ήμουν μικρό παιδί. Άνθρωποι κοινοί που δούλευαν καθαρίστριες, φίλες της μάνας μου, η ίδια μου η μάνα, συμμαθήτριες μου στο σχολείο. Άνθρωποι με κύρος, εξουσία και δύναμη να εκβιάζουν καταστάσεις. Εμένα μου συνέβη και στα 21 με το που έγινα διάσημος με την «Φανέλα με το νούμερο 9″. Υπάρχουν πάντα αυτές οι προκλήσεις, πολλές φορές είναι μια κατάσταση που μπορεί να σε φτάσει σε απόγνωση γιατί ξέρεις ότι με ένα τηλέφωνο ο άλλος μπορεί να σου κλείσει όλες τις πόρτες για αυτό που αγαπάς περισσότερο και που έχεις γεννηθεί.

Είχα ένα σπιτάκι στη Σέριφο το οποίο το πουλούσα κάθε τρεις και λίγο για να κάνω μια παραγωγή και δεν σκεφτόμουν να κερδίσω λεφτά. Στον σταυρό που σου κάνω. Πολλές οικονομικές δυσκολίες, πολλή πίκρα, πολύς πόνος γιατί δεν μπορούσα να ενδώσω. Και λέω «αν ενδώσεις, θα χάσεις ότι πιο πολύτιμο έχεις». Την ψυχή σου, την ελευθερία σου. Ποιος ο λόγος τότε να παραμείνεις σε αυτή την δουλειά, κατεστραμμένος και ανάπηρος. Στη ζωή πρέπει να ποιείς ήθος, στη σκηνή πρέπει να ποιείς ήθος συν λόγο συν πάθος. Να είσαι δηλαδή μια πολύ ολοκληρωμένη προσωπικότητα και οι περισσότεροι έχουν ήδη κάνει εκπτώσεις και ανεβαίνουν μισοί πάνω στη σκηνή» απάντησε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Read More

And More