“Sunday Live”: Ο καταποντισμός στους πίνακες τηλεθέασης, οι γκρίνιες και το… dead-line!

Μετά από ΄σένα το χάος, μετά από ΄σένα το τίποτα… Πραγματικά μετά το 12,0% που έκανε χθες το βράδυ το “Sunday Live”, το μόνο που υπάρχει… μετά, είναι το χάος στον ΑΝΤ1! Το τηλεοπτικό χάος.

Λατρεμένη μου, είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστικό, να βλέπει ένα κανάλι μία τεράστια, πολυδάπανη παραγωγή να βγαίνει στον αέρα και να μην καταφέρνει καν, να σημειώσει μία αξιοπρεπή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Γιατί το 12,0% στο σύνολο και το 11,6% στα νεανικά κοινά, σαφέστατα και δεν είναι μία αξιοπρεπής επίδοση για τα δεδομένα του ΑΝΤ1 και για ένα ντουέτο παρουσιαστών όπως είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς.

Το “Sunday Live” ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να μοιράσει άφθονες δόσεις χαράς, διασκέδασης, αισιοδοξίας και τελικά το μόνο που συμβαίνει εδώ και δύο εβδομάδες είναι να κερνάει… πόνο τον ΑΝΤ1!

Το πολύφερνο σόου έχει τραβήξει χειρόφρενο στους πίνακες τηλεθέασης και οι Αντεννικοί εννοείται πως τραβάνε τα μαλλιά τους, μιας και το στοίχημα της τηλεθέασης για το β΄μισό της φετινής σεζόν πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί.

Άλλωστε, λατρεμένη μην ξεχνάς ότι για την ώρα καμία άλλη παραγωγή του καναλιού δεν έχει απογειωθεί. Ναι, ούτε το “Nomads”, ούτε το “Dancing”, ούτε ,όμως, και οι… ταπεινές ελληνικές σειρές και όπως ίσως αντιλαμβάνεσαι είναι πολλές πλέον οι επιλογές που δεν κατάφεραν να καρποφορήσουν και έχουν αρχίσει οι γκρίνιες.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από την περασμένη εβδομάδα έχει σημάνει συναγερμός στα “ΚΑΠΑ Studios”, προκειμένου οι πάντες να ανασκουμποθούν και να διορθώσουν ότι έχει πάει στραβά στις brand-new τηλεοπτικές αφίξεις του καναλιού, μπας και καταφέρουν να σώσουν την… τηλεοπτική παρτίδα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου λένε, πως σε ότι έχει να κάνει με το “Sunday Live”, ήδη, έχει αρχίσει να ακούγεται έντονα, πως αν η πορεία του συνεχίζει να είναι τόσο απογοητευτική στους πίνακες τηλεθέασης, κάπου εκεί γύρω στο Πάσχα, είναι πολύ πιθανό να ρίξει τίτλους τέλους.

Πρόκειται για μία ακριβή παραγωγή, η οποία αν δεν φέρνει πίσω τα λεφτά της, είναι ασύμφορο να συντηρείται από το κανάλι. Και ως γνωστόν οι εποχές των… ζουμπουρλών αγελάδων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και για τον μαγικό κόσμο της tv!

Με άλλα λόγια; Το… θαύμα της Ανάστασης στους πίνακες τηλεθέασης πρέπει οπωσδήποτε να γίνει μέχρι το Πάσχα, διαφορετικά εκεί στο Μαρούσι θα ζήσουν την Μεγάλη Παρασκευή με χρονοκαθυστέρηση, μιας και το σόου θα ρίξει πρόωρα αυλαία.

 

 

Read More

And More