“Sunday Live”: Ψυχρολουσία τα νούμερα της πρεμιέρας!

Μαύρη Δευτέρα ξημέρωσε σήμερα για τον ΑΝΤ1! Μαύρη Δευτέρα, μιας και τα ποσοστά τηλεθέασης του “Sunday Live”, ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικά. Ποσοστά τηλεθέασης, κανονική ψυχρολουσία, για το πολυαναμενόμενο σόου του καναλιού του Αμαρουσίου.

Το “Sunday Live” ήρθε με φόρα και με λάμψη, αλλά δεν τα κατάφερε να σηκώσει ανάστημα απέναντι από το “Surivor”, μιας και αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά, πως η “τηλεοπτική συνταγή” αίμα, δάκρυα και ιδρώτας, με φόντο την καρύδα, “πουλάει” περισσότερο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να πείσουν τους τηλεθεατές, να τους… δελεάσουν και να κερδίσουν την ψήφο της προτίμησής τους.

Με άλλα λόγια; Οι τηλεθεατές χθες βράδυ – αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος -, δεν είχαν καν την περιέργεια να δουν το τι ακριβώς ετοίμασαν για ΄κείνους οι Αντεννικοί.

Και για του λόγου το αληθές, το “Sunday Live” έκανε χθες κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 16,0%, ενώ στο δυναμικό κοινό από 18-54 ετών 16,3%, πράγμα που σημαίνει πως η Ζέτα και ο Νίκος δεν κατάφεραν να συγκινήσουν ούτε τα νεανικά κοινά, τα οποία συνήθως προτιμούν τέτοιου είδους και τύπου προγράμματα.

Οι συγκεκριμένες επιδόσεις ,λοιπόν, έχουν προβληματίσει τα μάλλα τους Αντεννικούς, γιατί η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο χλιαρή, μιας και η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως τις περισσότερες φορές η συνέχεια κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα από τις μεγαλειώδεις πρεμιέρες!

Για να δούμε…

Read More

And More