“Survivor 2”: Κρύος ιδρώτας για τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ τα ποσοστά τηλεθέασης της δεύτερης μέρας!

Εντάξει, μπορεί το “Survivor” να ήρθε την Κυριακή το βράδυ στους δέκτες με τον αέρα του απόλυτου φαβορί, με τον αέρα του προγράμματος-φαινόμενο και πραγματικά να κατάφερε και πάλι να σαρώσει στους πίνακες τηλεθέασης ,όμως, τα δεδομένα για την δεύτερη μέρα του “αγριάλιτι” του ΣΚΑΙ είναι εντελώς διαφορετικά.

Και είναι εντελώς διαφορετικά γιατί οι επιδόσεις που “κόβουν την ανάσα” στον ανταγωνισμό φαίνεται πως πήγαν περίπατο, μιας και το δεύτερο επεισόδιο του “Survivor” δεν συνοδεύτηκε με 50άρια και 60άρια, όπως ίσως πολλοί να πίστευαν!

Με άλλα λόγια σήμερα το πρωί τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν… ψυχρολουσία για τον ΣΚΑΙ, μιας και το “Survivor 2” σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 28,6% στο γενικό σύνολο και 39,2% στο νεανικό, δυναμικό κοινό.

Ποσοστά τηλεθέασης τα οποία σαφέστατα και είναι υψηλά, δεν είναι ,όμως, υψηλά για επιδόσεις “Survivor” και τα οποία σαφέστατα και έχουν προκαλέσει σήμερα πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, μιας και το “αγριάλιτι” βρέθηκε να έχει απώλειες πάνω από 20 μονάδες και να σκεφτείς λατρεμένη, ότι ακόμα δεν έχει… ξεδιπλωθεί ο ανταγωνισμός.

Με την έννοια ότι “MasterChef” έχει μετά την Τρίτη και το “Dancing” του ΑΝΤ1 ακόμα δεν έχει βγει στον αέρα. Τώρα ποια ήταν τα προγράμματα που κατάφεραν χθες να πατήσουν φρένο στη μέχρι τώρα ξέφρενη πορεία του “Survivor”;

Το “Τατουάζ” εννοείται πως σήκωσε ανάστημα απέναντι από το “Survivor” σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 22,6% στο σύνολο και 19,9% στο νεανικό κοινό και φυσικά και η “Αnne” του ΑΝΤ1 που σκίζει, εξελίσσεται σε πρόβλημα για το “Survivor” μιας και χθες άγγιξε το 17,4% στο σύνολο και 15,0% στο δυναμικό κοινό.

Λογικό αν με ρωτάς… Από πέρσι τον Φλεβάρη βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, μιας και στην μετά “Survivor” εποχή βγήκε στον αέρα και το “Survival Secret” – κι ας έμοιαζε με… τρολάρισμα του κανονικού “Survivor”-, αλλά και το “Nomads”!

Πόσο πρωτότυπη μπορεί να είναι η… επαναλαμβανόμενη πείνα, δίψα, ίντριγκα και πόσο non-stop συναρπαστικό το κυνήγι της καρύδας;

Read More

And More