Συγκινεί η Μαρία Ηλιάκη: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, έλεγα γιατί να μην είναι εδώ η μαμά μου»

Για την καθημερινότητα με την κόρη της μίλησε η Μαρία Ηλιάκη στο Πρωινό και στην κάμερα του ANT1.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις πιο έντονες στιγμές με την μικρή, Κατερίνα, αλλά και στην μεγάλη απώλεια της μητέρας της.

«Η μικρή τώρα θα γίνει δύο χρονών, οπότε κάθε πρωί που θα ξυπνήσω θα πάω αμέσως να της πω καλημέρα και να μου πει κι αυτή! Την πρώτη φορά που μου είπε: “Σε αγαπώ μαμά” και το εννοούσε, έκλαιγα πολλές ώρες, υπερβολική εγώ, όπως με τα πάντα μου», ανέφερε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Και πρόσθεσε: «Τις προάλλες είπα κάτι που με στεναχώρησε. Δες της έκανα το χατίρι σε κάτι και μου λέει: “μαμά, έξω από το δωμάτιο. Πώς είναι δυνατόν λέω παιδί μου η μανούλα έξω από το δωμάτιο;” Δεν σκέφτομαι τι έκανε η μαμά μου σε μένα για να το κάνω κι εγώ στην Κατερίνα. Φαντάζομαι ότι μέσα μου είναι χαραγμένα κάποια πράγματα. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά και τρυφερή με το παιδί», τόνισε η Μαρία Ηλιάκη.

Για την απουσία της μητέρας της η οποία έχει φύγει από τη ζωή: «Μέσα μου θα υπάρχει αυτό το αγκάθι, ότι θα ήθελα την μαμά μου, σε διάφορες φάσεις της ζωής. Όπως στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε η Κατερίνα, ήταν μια στιγμή που έλεγα: “μωρέ γιατί να μην είναι και αυτήν εδώ;”» είπε στον ANT1 η  Μαρία Ηλιάκη.

Read More

And More