Συγκινεί η Νίκη Βίσση μιλώντας για τη φωτιά στο Μάτι: “Όταν η κόρη μου αντίκρυσε το καμένο σπίτι μας, έπεσε κάτω κλαίγοντας…” (βίντεο)

Το χρόνο πίσω στον Ιούλιο το 2018 γύρισε η Νίκη Βίσση μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας ΜαλέσκουLove it“. Η αδερφή της Άννας Βίσση αναφέρθηκε στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, η οποία της έκαψε το σπίτι, ένα σπίτι που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. “Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι σε ένα τόπο που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα θα μπορούσε να συμβεί όλο αυτό. Είδα τον άνδρα μου με ένα μαγιό, να μην έχει προλάβει να πάρει τίποτα, παρά μόνο το κινητό του…”. 

Παρά τη μεγάλη καταστροφή, η Νίκη Βίσση εξακολουθεί να μένει εκεί με το σύζυγό της και να προσπαθεί να φτιάξει το σπίτι της. “Συνεχίζουμε να μένουμε στο κάτω μέρος του σπιτιού, το οποίο “έζησε” μετά τη φωτιά. Η φωτιά κατέβηκε, κάηκε το μισό, το φτιάξαμε μόνοι μας για να μπορέσουμε να μείνουμε. Μπορεί πολλοί να πούνε γιατί δεν πάνε να μείνουν αλλού, αφού μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Το χειμώνα που πέρασε ήταν δύσκολα, γιατί είχαμε πάρα πολλές υγρασίες, έλειπε το πάνω, δεν υπήρχε μόνωση…”.

Η Νίκη Βίσση παραδέχθηκε ότι η οικογένεια ήταν πάντα στο πλευρό της και τη στήριξε κάθε φορά που τη χρειάστηκε. “Η οικογένεια και η δική μου και του άντρα μου μας στάθηκε πολύ. Στην Άννα (Βίσση) μέναμε. Η μαμά μας μένει εκεί. Είναι δικιά μας ζωή αυτή… Όλη μου η οικογένεια γύρισε και μας είπε “ελάτε, γιατί κάθεστε στα καμένα”, αλλά αυτό ήταν θέμα δικό μου και του άντρα μου. Είμαστε σκληροπυρηνικοί ματιώτες… Το θέμα είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για όλα”.

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε την εικόνα που έχει στο μυαλό της και δεν ξεχάσει ποτέ από την επόμενη μέρα της φονικής φωτιάς. “Η εικόνα αυτή που ακόμα με ταρακουνάει είναι, όταν την επόμενη ημέρα ήρθα εδώ με τη μεσαία μου κόρη και αντίκρυσε αυτό που έγινε στο σπιτικό μας, έπεσε κάτω κλαίγοντας. Ακόμα ανατριχιάζω όταν το λέω”.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More