Συγκινεί ο Γιώργος Βάλαρης: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου»

Ο Γιώργος Βάλαρης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Αλέξη Μπαρτσώκα.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, που φέτος επιμελείται την παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στο θέατρο Ακροπόλ, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, ενώ σχολίασε και την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι μετά τις καταγγελίες του #metoo σε βάρος του.

«Σε όλες μου τις δουλειές επιλέγω να έχω σπουδαίους συνεργάτες, γιατί το θέατρο είναι ομαδική δουλειά», είπε αρχικά ο Γιώργος Βάλαρης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, ο Γιώργος Βάλαρης σχολίασε: «Ο κόσμος έχει κρίση και κρίνει κατά βούληση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, είναι επιλογή του κόσμου».

Γιώργος Βάλαρης: Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν ο αποχωρισμός της μητέρας και του πατέρα μου. Και των δύο σε μικρή ηλικία. Αυτά είναι μεγάλα σημάδια, μεγάλες απώλειες που σε κυνηγάνε για όλη σου τη ζωή ως πληγές που δεν κλείνουν εύκολα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Βάλαρης.

«Ήταν στηρίγματα μετά για να μπορέσω να αντέξω μεγάλες κακουχίες στη ζωή, γιατί η ζωή είναι γεμάτη κακουχίες και χαρές» τόνισε ο σκηνοθέτης, ενώ αποκάλυψε πως το μεγαλύτερό του όνειρο είναι η δημιουργία μίας ταινίας για την Ελλάδα.

Read More

And More