Συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο τούνελ: «Καλησπέρα, έμεινε το χειροκρότημα»

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής με την υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου Άλεξ, η οποία συγκλόνισε πριν 16 χρόνια το πανελλήνιο.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» ξεκίνησε με ένα βίντεο με τον μικρό Άλεξ να παίζει πιάνο, η Αγγελική Νικολούλη δεν κατάφερε συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Καλησπέρα, έμεινε το χειροκρότημα. Η υπόκλιση ενός ταλαντούχου μαθητή στο κοινό που τον χειροκροτούσε. Είναι ο Άλεξ, 11 μόλις χρόνων που έπεσε θύμα άγριου μπούλινγκ από τους συμμαθητές του. Ένα παιδί που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και δολοφονήθηκε από παιδιά και μετά εξαφάνισαν το πτώμα του», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη: «Ενώ έχω ζήσει τόσο πολύ αυτή την ιστορία και έχουμε δουλέψει τόσο πολύ αυτή την έρευνα, τον έβλεπα τώρα πάλι να παίζει το πιάνο και συγκινήθηκα. Γιατί έχουμε δώσει έναν μεγάλο αγώνα σαν εκπομπή τόσα χρόνια για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να βρεθεί η σωρός αυτού του παιδιού» σημείωσε, με κράτημα στη φωνή, η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Read More

And More