Συγκινημένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τον θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου – Τι είπε στην «Κοινωνία Ώρα Mega»

Στον θάνατο του γιου του Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλη Ντινόπουλου αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 3/5 στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Ο 33χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στα Εξάρχεια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι έχασε τη ζωή του από διαβήτη τύπου Α.

Συγκινημένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αναφέρθηκε στον Βασίλη Ντινόπουλο, τον οποίο γνώριζε καθώς με τον πατέρα του είναι φίλοι. Μάλιστα, ο αδικοχαμένος Βασίλης είχε φιλοξενηθεί στην «Κοινωνία Ώρα Mega» πριν από 15 χρόνια, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το ταλέντο του στο παρκούρ.

«Θέλω να πω στον φίλο μου, τον Αργύρη Ντινόπουλο, πολλά συλλυπητήρια. Δεν ξέρω αν τα συλλυπητήρια μπορούν να μαλακώσουν τη ψυχή του. Έχασε χθες τον γιο του για όσους δεν το διαβάσατε. Βρέθηκε νεκρός από παθολογικά αίτια και τον βρήκε ο ίδιος ο Αργύρης…

Ένα νέο παιδί που μας είχε συγκινήσει εδώ στην εκπομπή πριν από 15 χρόνια, τον είχαμε παρουσιάσει έφηβο τότε. Του λέγαμε τότε του Αργύρη τι ωραίος είναι ο γιος του που ήθελε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και τελικά δεν τα κατάφερε…» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο Mega.

Read More

And More