Συγκλονίζει αρνήτρια του κορoνοϊού στο Live News – “Δεν πίστευα ότι υπάρχει κορονοϊός και κόλλησε η μητέρα μου” (βίντεο)

H κατάσταση με τον κορονοϊό γίνεται ολοένα και δυσκολότερη. Σήμερα ο Νίκος Ευαγγελάτος φιλοξένησε μια γυναίκα, την Ελευθερία Μελίδου, που ήταν μέχρι χθες αρνήτρια του κορονοϊού και σήμερα μιλάει για το τι συμβαίνει αφού νόσησε η ίδια της η μητέρα!

“Έχω αναθεωρήσει την άποψή μου για τον Covid. Δυστυχώς για την πόλη και τους συμπολίτες μας, είμαστε γύρω στα 2,5 εκατ. θα καταλήξουμε να είμαστε 500 χιλιάδες. Είναι ένας αόρατος εχθρός. Είναι ένας ιός που χτυπά αλύπητα, τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις, δεν μπορούμε να το πολεμήσουμε.

Δεν πίστευα ότι υπάρχει κορωνοϊός, πίστευα ότι θέλουν να μας εγκλωβίσουν, να μας βάλουν το τσιπάκι. Ζητώ δημόσια συγγνώμη. Δυστυχώς για μένα σήμερα, η μητέρα μου που είναι 75 ετών, εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού. Δεν το αντιληφθήκαμε, αρχικά ήταν ασυμπτωματική. Εδώ και 4 ημέρες είχε δυσκολία στην αναπνοή της και έναν πόνο στην πλάτη και λέγαμε ότι είναι κρύωμα.

Σήμερα το πρωί, την πήγαμε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Ευόσμου. Οι γιατροί δίνουν αγώνα. Όποιοι δεν πιστεύουν να πάνε από εκεί μια βόλτα να δουν” είπε η κ Μελίδου στον Νίκο Ευαγγελάτο και συγκλόνισε. 

Δες το βίντεο

Read More

And More