Συγκλονίζει ο Μπουράκ Χακί για τον σεισμό στην Τουρκία: «Σκοτώθηκαν τα ξαδέλφια της συντρόφου μου»

Συγκλονίζουν οι περιγραφές του Μπουράκ Χακί στο «Πρωινό» του ANT1 για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Όπως ανέφερε ο Τούρκος ηθοποιός,  η οικογένεια της συντρόφου του θρηνεί, αφού  έχασε τους δικούς της ανθρώπους κάτω από τα χαλάσματα. 

«Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση, είναι ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει τα τελευταία 100 χρόνια και έγιναν δύο στη σειρά διαφορετικοί την ίδια μέρα. Περίπου 6.000 κτίρια κατέρρευσαν ολοσχερώς. Είναι μία καταστροφή και όπως ξέρετε έχει πολύ κρύο, με μείον βαθμούς Κελσίου, έτσι χρειαζόμαστε πολλή βοήθεια για να τους σώσουμε.

Τα ξαδέρφια της συντρόφου μου, έξι άτομα μάθαμε από τις ειδήσεις ότι σκοτώθηκαν και σώθηκε μόνο η κόρη, οι υπόλοιποι είναι νεκροί. Φυσικά κι εκείνη έκλαιγε όλη μέρα χθες, πρόκειται για μεγάλη τραγωδία» είπε ο ηθοποιός Μπουράκ Χακί.

Ο Μπουράκ Χακί μίλησε για την  επιχείρηση διάσωσης που συνεχίζεται: «Προσπαθούμε ναι, είμαστε στην Κωσταντινούπολη, κάποιοι φίλοι μας δουλεύουν σε κοινωνικές υπηρεσίες και προσπαθώ να συνεργαστούμε αλλά για παράδειγμα στην πόλη Χατάι που έχει μεγάλο αριθμό πληθυσμού, όλοι οι δρόμοι έχουν καταρρεύσει. Έχουν χαλάσει τα αεροδρόμια, έχουν γκρεμιστεί δεν υπάρχουν πτήσεις σήμερα προσπαθούν να φτάσουν εκεί με πλοία και άλλους τρόπους», ανέφερε ο Τούρκος ηθοποιός. 

Read More

And More