Συμβαίνει τώρα: Έκτακτη, βραδινή σύσκεψη Ελένης Τσολάκη-Κώστα Τσουρού στα στούντιο Pro!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, “Τι λέει;”! Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το zappit μέσα από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που παρουσίασε, οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας, αποφάσισαν να δράσουν, για να “σώσουν” την Ελένη Τσολάκη και την παρέα της, από τα… νύχια της Nielsen, πριν να είναι εντελώς αργά.

Τι σημαίνει αυτό; Πριν η Ελένη Τσολάκη χορέψει το “τελευταίο τανγκό” με τα μονοψήφια στον Alpha, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αποφασίστηκε το… τιμόνι της αρχισυνταξίας να φύγει από τα χέρια του Γιώργου Βλαχογιάννη και να το αναλάβει ο Κώστας Τσουρός.

Ναι, ναι μάλιστα ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος πλέον θα έχει διπλό πόστο στον Alpha. Θα κρατά και τον ρόλο του σχολιαστή στη παρέα της Ναταλίας Γερμανού κάθε Σαββατοκύριακο και παράλληλα θα υπογράφει και την αρχισυνταξία του “Τι λέει;”

Κι επειδή το ρεπορτάζ  “τρέχει”, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αποφασίστηκε έκτακτη, βραδινή σύσκεψη στα στούντιο Pro στο Πικέρμι, απ ΄όπου βγαίνει και στον αέρα η εκπομπή.

Μία σύσκεψη η οποία λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, με την Ελένη Τσολάκη, τον Κώστα Τσουρό κι όλη την υπόλοιπη ομάδα, να προσπαθούν να… “συστηθούν” και να οργανωθούν, έτσι ώστε αύριο το μεσημέρι η εκπομπή να είναι κανονικά στον αέρα του καναλιού, παρουσιάζοντας όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Συμπέρασμα; Πρώτον οι αποφάσεις των ιθυνόντων ήταν ραγδαίες και δεν άφησαν κανένα περιθώριο για… παράδοση-παραλαβή της αρχισυνταξίας της εκπομπής από Δευτέρα, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Κώστας είναι ένα πρόσωπο που χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του καναλιού.

Συμπέρασμα 2ο: Οι του Alpha όχι δεν θέλουν να “κόψουν” την εκπομπή όπως γράφεται κατά κόρον δεξιά κι αριστερά, γι ΄αυτό και προχώρησαν σε αλλαγή αρχισυντάκτη και δεν τράβηξαν πρόωρα την… αυλαία.

Συμπέρασμα 3ο: Ο Κώστας Τσουρός είναι… τολμηρός τύπος, μιας και παρά το γεγονός ότι το ρίσκο που καλείται να πάρει είναι μεγάλο, αποφάσισε να το τολμήσει και να πει το “ναι”. Προσωπικά για την ώρα δεν έχω τίποτα άλλο να πω, από το να του ευχηθώ “καλή επιτυχία” γιατί θα του χρειαστεί!

 

 

Read More

And More