Τα ειδύλλια των ριάλιτι που εξελίχθηκαν σε σχέσεις – Ποια ζευγάρια είναι ακόμα μαζί και ποια χώρισαν

Η νέα χρονιά φέρνει μεγάλες επιστροφές στη μικρή οθόνη με ΣΚΑΪ και STAR βρίσκονται σε εντατικές προετοιμασίες για Survivor All Star και MasterChef.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες και οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, αφού αρκετοί από αυτούς θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star.

Και μπορεί ο στίβος μάχης να μην τρομάζει πλέον τους παλιούς παίκτες, πολλοί ωστόσο θα επιστρέψουν ανανεωμένοι μετά τις αλλαγές που προηγήθηκαν στην προσωπική τους ζωή.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε και επισήμως τη συμμετοχή του στο Survivor All Star την ώρα που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φημολογείται πως είναι σε νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής του ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας». Ωστόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχει απαντήσει δημόσια για όσα ακούγονται και γράφονται για την προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα.

Στα πιο φρέσκα ζευγάρια του Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου

Το ερωτευμένο ζευγάρι του Survivor 5 κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή στη σχέση του η οποία ξεκίνησε ως… εχθρική. Ο 45χρονος Φαρμακοποιός βρέθηκε αρκετές φορές υποψήφιος προς αποχώρηση με τους συμπαίκτες του να κάνουν λόγο για μια «πετυχημένη στρατηγική» η οποία κράτησε αρκετό καιρό τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor.

Λίγο πριν το φινάλε του Survivor ήρθε και η μεγάλη ανακωχή στη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν κρυβόμαστε πια. Με την Βρισηίδα είμαστε μαζί, ναι και είμαστε και πάρα πολύ καλά, και δεν είμαστε μαζί μόνο για το Survivor». Οι δυο τους σήμερα δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ ζουν πλέον στην Αθήνα κάτω από την ίδια στέγη.

Σάκης ΚατσούληςΜαριαλένα Ρουμελιώτη

Οι πρώην παίκτες του Survivor έπρεπε να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο για να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Ο νεαρός επιχειρηματίας και η γυμνάστρια υπήρξαν ζευγάρι πριν τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έγιναν οι πρωταγωνιστές του Survivor 4 με τους τηλεθεατές να μαθαίνουν καθημερινά λεπτομέρειες για τη σχέση τους πριν το παιχνίδι.

Μπορεί αρχικά η συνύπαρξή τους στον Άγιο Δομίνικο να δημιούργησε σύγχυση και πολλά νεύρα στην όμορφη παίκτρια του Survivor η οποία κατάφερε να έρθει και πάλι κοντά με τον Σάκη Κατσούλη δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Σάκης και Μαριαλένα είναι και πάλι μαζί, με τα δημοσιεύματα να τους θέλουν να βρίσκονται σε εντατικές προετοιμασίες για το Survivor All Star.

Master Chef: Γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι

Η αγάπη τους για τη μαγειρική να τους έφερε κοντά, ωστόσο μετά το τέλος του ριάλιτι ξεκίνησε μια νέα περίοδος για την προσωπική τους ζωή. Ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Δημήτρης Μπέλλος με τη Μαρία Μπέη είναι τα δύο full in love ζευγάρια του MasterChef.

Μέσα από τα social media τα δύο ζευγάρια μοιράζονται φωτογραφίες της καθημερινότητάς τους. Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη μετά το MasterChef συνέχισαν τηλεοπτικά αφού για κάποια περίοδο τους βλέπαμε μαζί στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής, «Happy Day» στον Alpha.

Μαζί και ερωτευμένοι παραμένουν και ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν. Πρόσφατα ο chef γιόρτασε τα γενέθλιά του ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία δίπλα στην σύντροφό του.

Οι χωρισμοί του GNTM

Μπορεί στον φετινό κύκλο του ριάλιτι να συμμετέχουν μόνο γυναίκες, ωστόσο η συνύπαρξη των δύο φύλων στο ίδιο σπίτι, τις προηγούμενες χρονιές, δημιούργησε τα πρώτα ζευγάρια του GNTM.

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το TLIFE η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης οι οποίοι μετά το παιχνίδι έγιναν ζευγάρι, πρόσφατα χώρισαν μετά από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης.

Οι δυο τους έχουν σβήσει τις κοινές αναρτήσεις τους στα social media, ενώ έχουν κάνει και unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Ο πιο πρόσφατος χωρισμός αυτός της Μαριαγάπης Ξυπολιά από τον Αιμιλιάνο Μάρκου.

Δύο από τα πιο πετυχημένα μοντέλα που πέρασαν από το GNTM, δεν είναι πλέον μαζί, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι να επιβεβαιώνει τον χωρισμό της στην κάμερα.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Η σχέση μας ήταν δύσκολη γιατί είχαμε πάντα την απόσταση. Δεν ήθελα να χωρίσουμε αλλά εγώ δούλευα 6 μήνες στην Κίνα και εκείνος στην Ιταλία. Τότε είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις. Το δουλέψαμε και είδαμε ότι δεν μπορέσαμε να το κάνουμε άλλο», δήλωσε πρόσφατα η Μαριαγάπη Ξυπολιά μιλώντας στο «Happy Day.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More