Τα πάνω-κάτω έρχονται στον ΑΝΤ1! Τι γίνεται με τη Μαρία Μπεκατώρου;

“Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν”, δεν λέει η γνωστή παροιμία; Ε, σε ότι έχει να κάνει με τον ΑΝΤ1, αναμφισβήτητα μπορούμε να κρατήσουμε μόνο το… πρώτο μέρος της παροιμίας, δηλαδή, το “όλα τριγύρω αλλάζουνε”, γιατί ένα είναι παραπάνω από σίγουρο ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς. Θα έρθουν τα πάνω-κάτω στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Από την στιγμή που η φετινή χρονιά ήταν άκρως απογοητευτική για τους Αντεννικούς, η λογική για την σεζόν 2018-2019 είναι μία και λέει “ή αλλάζουμε, ή βουλιάζουμε”, γι ΄αυτό και οι αλλαγές που έρχονται στον ΑΝΤ1 αναμένεται να είναι σαρωτικές.

Παρόλα αυτά στο κανάλι θα υπάρξουν και κάποιες σταθερές… Απ ΄ότι μαθαίνω σε αυτή τη κατηγορία ανήκει η Μαρία Μπεκατώρου, μιας έχει αποφασιστεί η Μαρία να συνεχίσει να στέκεται… “Still Standing” στο πρόγραμμα.

Βλέπεις λατρεμένη, – όπως σου ΄χω ξανά πει -, η γλυκιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, κατάφερε φέτος να το κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα και να κάνει την απόλυτη ανατροπή στη καθημερινή, απογευματινή ζώνη του καναλιού, χαρίζοντας με το “Still Standing” πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης στους Αντεννικούς.

Ναι, η Μαρία κατάφερε από αουτσάιντερ να γίνει φαβορί και να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, στηρίζοντας στους πίνακες τηλεθέασης τον ΑΝΤ1 σε μία δύσκολη κι άκρως ανταγωνιστική ζώνη, η οποία στο παρελθόν έχει καταφέρει να “καταπιεί” μέχρι και το Γιώργο Λιάγκα.

Έτσι, η Μαρία – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχω -, εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους Αντεννικούς και απ  ΄ότι όλα δείχνουν παραμένει ακλόνητη κι ακούνητη στο πρόγραμμα του καναλιού και την επόμενη χρονιά, κλείνοντάς μας κάθε μέρα ραντεβού με τα ολοκαίνουργια επεισόδια του “Still Standing”!

Read More

And More