Τάκης Καραγκούνιας – Survivor: «Το είπα για να τους κάνω μπάχαλο – Έκανα ένα τραγικό λάθος»

Για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε ο Τάκης Καραγκούνιας καλεσμένος στην εκπομπή Love It.

Στο επίκεντρο οι κόντρες με τους συμπαίκτες του, αλλά και η δύσκολη στιγμή, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ενημερώθηκε από την παραγωγή του Survivor για τον θάνατο του πατέρα του.

«Πέθανε ο πατέρας μου και έμεινα στο παιχνίδι. Ενώ μου έλεγαν από το σπίτι μου ότι δεν θα προλάβαινα να πάω στην κηδεία, εγώ θα προλάβαινα γιατί η παραγωγή μου στάθηκε δίπλα μου και την ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είχα την δυνατότητα να πάρω αεροπλάνο να φύγω, να με περιμένει ταξί να με πάει στην κηδεία του πατέρα μου και την επόμενη μέρα να γυρίσω. Η παραγωγή ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό και την ευχαριστώ», είπε για την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του.

Τάκης Καραγκούνιας κατά Γιώργου Ταλάντσεβ

Ο Τάκης Καραγκούνιας πέταξε τα «βέλη» του για τον Γιώργο Ταλάντσεβ: «Πάω και παίζω ένα παιχνίδι μετά από 3-4 μέρες (…) Παίζω με πολύ καλούς παίκτες, μαζί και με τον Ταλάντσεβ. Ο Ταλάντσεβ δεν είναι αυτός που είναι, δεν είναι ο χαρακτήρας του αυτό που δείχνει, είναι πολύ καλός ηθοποιός», είπε.

«Ήταν τραγικό λάθος, ζήτησα συγγνώμη»

Για την στιγμή που ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγορήθηκε έντονα για την άστοχη ατάκα του, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Περνάω από τον πάγκο και δεν άκουσα κάτι. Βλέπω τα βλέμματά τους και δεν το πίστευαν, ότι έχω κερδίσει. Τους λέω, “Δεν είμαι κουλός” με την έννοια ότι είμαι εδώ στο παιχνίδι και το εκμεταλλευτήκανε  άμεσα κάποιοι και με ρώτησαν γιατί το είπα αυτό.

Έτσι το είπα για να τους κάνω μπάχαλο. Το αναγνωρίζω σαν λάθος. Ήταν ένα τραγικό λάθος, δεν μπορώ να πω ψέματα, είμαι άνθρωπος όμως», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Και τόνισε για όσα ακολούθησαν: «Με κατηγόρησαν μετά ότι θίγω ευπαθείς ομάδες. Με ξέρουν πολύ καλά εκεί στην πόλη μου στο Αίγιο και ξέρουν ότι βοηθώ ευπαθείς ομάδες και ποιος είναι ο Τάκης.

Προσπάθησαν όλοι τότε να με κατηγορήσουν και να με πετάξουν έξω από το παιχνίδι, ότι θίγω ευπαθείς ομάδες για να μείνει τότε ο Σάκης Αρσενίου. Έκανα ένα τραγικό λάθος, το παραδέχομαι και ζήτησα και συγγνώμη», παραδέχτηκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Read More

And More