Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Αθήνα, από το Αίγιο όπου είχε μετακομίσει, την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Σάκη Κατσούλη με Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε ο Τάκης Καραγκούνιας στην εκπομπή Super Κατερίνα.
«H επαρχία είναι πάρα πολύ δύσκολη πλέον, δεν υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες. Είχα κάνει και μια επένδυση, η οποία δεν πήγε όπως περίμενα…» ανέφερε αρχικά για την απόφασή του να επιστρέψει στην Αθήνα,.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε άλλο σημείο, ο Τάκης Καραγκούνιας σχολίασε το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου κατά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη που δεν τον κάλεσαν στον γάμο τους.
«Δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Ήταν τελείως άκομψο. Ήταν λάθος και άτοπο να το κάνουν αυτό η Μαριαλένα και ο Σάκης στον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντράφυλλος τους έκανε πάρα πολλά καλά, τους υποστήριξε πάρα πολύ στο παιχνίδι και δωρεάν συναυλίες στο μαγαζί τους έκανε, και πάντα δίπλα τους ήταν.
Είχαν μια αντιπαράθεση στο πιο πρόσφατο παρελθόν, αλλά οκ, δε το λες αυτό. Και μένα όταν ήμασταν στο παιχνίδι μου λέγανε ότι αν παντρευτούνε, θα με καλέσουν. Όχι προσκλητήριο, ούτε τηλέφωνο δε με πήραν. Και εμένα με πείραξε που δε με κάλεσαν, η Μαριαλένα ειδικά που τη στήριξα όσο τίποτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Τριαντάφυλλος λέει την αλήθεια, μέσα στο παιχνίδι λέγανε ότι θα είναι ο κουμπάρος τους. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας έντονος χαρακτήρας που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω» είπε.
Τέλος, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε, «Ο Κωνσταντίνος σχολιάζει διάφορα κι αυτός αλλά εμένα δε με έχει καλέσει ακόμα να πάω στην εκπομπή του. Καλεί όλους τους άκυρους, αντί να καλέσει εμένα να κάνουμε 100% ακροαματικότητα. Έχει πέσει κι αυτός στην παγίδα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ