Τάκης Ζαχαράτος: «Λύγισε» καλεσμένος στον Αρναούτογλου – «Δεν μπορούσα να μην τιμήσω αυτή τη γυναίκα»

Ο Τάκης Ζαχαράτος φέτος συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Τάκη Ζαχαράτο να βρίσκεται στο The 2night Show μιλώντας για όλα. 

«Έσπασε» ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου

«Έβλεπα την Άντζελα πάνω στη σκηνή και όπως κοιτούσα τα μαλλιά της έλεγα πως κάποτε εγώ έμπαινα μέσα σε ένα ΚΤΕΛ και μέσα σε ένα βαλιτσάκι είχα τα μαλλιά της, τα παπούτσια της ρούχα της και πήγαινα για παραστάσεις ως Άντζελα Δημητρίου. Τώρα είναι η ίδια στην παράστασή μου και μοιράζομαι εγώ με αυτή την γυναίκα που αντέγραφα. Αυτή η γυναίκα τώρα με περιμένει να βγούμε μαζί στη σκηνή.

Δεν θα μπορούσα εγώ αυτή τη γυναίκα να μην την τιμήσω και να μην βγαίνει καλύτερη από εμένα. Άντζελα σ’ αγαπώ πάρα πολύ. Δεν έχω δει πιο δουλευταρού. Για μένα σαν την Άντζελα Δημητρίου και την Δέσποινα Βανδή δεν έχω δει ούτε σκυλιά μαύρα, στρατιώτες, με πειθαρχεία γι’ αυτό που κάνουν», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος συγκινημένος για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου.

Τάκης Ζαχαράτος για προσωπική ζωή

 

Μιλώντας για την ιδανική σχέση η οποία δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής της ζωή του, ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στους γονείς του: «Το να κάνεις μια σχέση όπως αυτή της μητέρας μου και του πατέρα μου  που έφτασε τα 50 χρόνια, είναι λαχείο. Πολλές φορές στεναχωριέμαι που δεν υπάρχει και για μένα μια τέτοια σχέση, μου λείπει αυτό. Αλλά από την άλλη, φεύγοντας από τη μητέρα μου, αναγκάστηκα να μην εγκλωβιστώ στο παιδάκι μέσα μου και να αναλάβω και τον ρόλο της μητέρας μου.

Στην ουσία δημιουργείς μέσα σου μια οικογένεια έχοντας σαν κάβα την αγάπη των ανθρώπων που μεγάλωσες. Δεν φεύγουν ποτέ από μέσα σου», ξεκαθάρισε ο Τάκης Ζαχαράτος.

 

Read More

And More