Τάμτα: “Όταν πήγα στη Eurovision είχα ένα πρόβλημα υγείας, έπαθα μεγάλη ζημιά”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Σου Κου Family” και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο παραχώρησε η Τάμτα. Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε περήφανη για τη μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο της μουσικής, για το πρόβλημα που αντιμετώπισε όταν συμμετείχε στη Eurovision ενώ αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή της πορείας της.

Για την πορεία της στο χώρο της μουσικής: “Δεν θα ήθελα να πω ότι είμαι η ίδια. Θέλω να πιστεύω ότι έχω κάνει μια εξέλιξη και σε προσωπικό επίπεδο πρώτα απ’ όλα. Ήρθε η στιγμή να είμαι περήφανη και για την γενική μου πορεία στο χώρο γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια”.

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε την περίοδο της Eurovision: “Όταν πήγα στη Eurovision είχα πρόβλημα υγείας. Έκατσε ένα μαύρο συννεφάκι πάνω από το κεφάλι μου. Τον Φεβρουάριο, πριν γυρίσουμε το video clip, είχα πάθε πολύ μεγάλη ζημιά, οπότε όλη η πορεία μέχρι να πάω εκεί μου ήταν πάρα πολύ δύσκολη”.

Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή της καριέρας της: “Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή της πορείας μου ήταν το μιούζικαλ “Cabaret”. Η φάση των προβών κράτησε μήνες και τουλάχιστον τρεις μήνες δούλευα προσωπικά εγώ και ήταν έτσι πολύ αυστηρά τα πράγματα αλλά όταν κάναμε πρεμιέρα η χαρά μου ήταν τεράστια”.

Η σχέση με την κόρη της: “Οι σχέσεις μου με τη μητέρα και την κόρη μου έχουν καλυτερέψει. Η Άννυ πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα, σχεδόν έχουμε αλλάξει και τους ρόλους, σε πολλά πράγματα αισθάνομαι ότι είναι και η μαμά μου”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More