Τάνια Τρύπη για τη διαφήμιση των Jumbo: «Το θεωρώ πολύ κιτς, γέλασα πάρα πολύ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Τάνια Τρύπη την Πέμπτη 6/4.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το γεγονός ότι έγινε βίγκαν αλλά και για τη διαφήμιση του Jumbo για τους βίγκαν που προκάλεσε αντιδράσεις και, την οποία θεωρεί κιτς, εξηγώντας το γιατί.

«Πριν από έξι χρόνια μου έφτιαξαν προφίλ, μπήκα σιγά σιγά στο ίντερνετ κι άρχισα να εκπολιτίζομαι. Μέσα σε αυτά ήρθαν πολλές πληροφορίες κι είδα κάποια βίντεο που με σόκαραν. Είδα μια αγελάδα που της έπαιρναν το μωρό. Συνειδητοποίησα γιατί εγώ δεν θέλω να φάω. Όταν το συνειδητοποίησα -γιατί εγώ μαγείρευα πολύ, αλλά δεν τα έτρωγα- απλά δεν ήθελα. Το έψαξα το πράγμα και για τα πειράματα και για τα καλλυντικά», είπε αρχικά η Τάνια Τρύπη και συνέχισε:

«Δυστυχώς ο βίγκαν είναι μια παρεξηγημένη έννοια. Δεν είναι τι θα φάω, αλλά μια στάση ζωής γενικότερη. Εγώ σέβομαι τα πάντα. Όχι στην κακοποίηση, στην θανάτωση και στην εκμετάλλευση. Δηλαδή στο σπίτι μου όλα τα προϊόντα είναι βίγκαν».

Για την διαφήμιση του γνωστού πολυκαταστήματος που δημιούργησε εντάσεις, η Τάνια Τρύπη σημείωσε: «Γέλασα πάρα πολύ. Είναι μια διαφήμιση πολύ κιτς, η οποία είχε και προηγούμενα κιτς με λάβαρο. Δείχνει ένα πρότυπο αρσενικού, που δεν θέλεις να το ξέρεις -ευτυχώς οι φίλοι μου δεν είναι έτσι -με μία συμπεριφορά στο γυναικείο φύλο, το οποίο προσπαθούμε να αλλάξει και με μία αντιμετώπιση των ζώων και μία σούβλα που δεν με αφορά καθόλου.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι διαφήμιση στους βίγκαν η δυσφήμιση. Το θεωρώ πάρα πολύ κιτς αυτό και μία επίθεση σε μία ομάδα ανθρώπων που στην τελική δεν έχει πειράξει και κανένα».

Read More

And More