Τάνια Τρύπη για Τζένη Καζάκου: «Δεν μπορείς να “βαράς” έναν άνθρωπο επειδή η οικογένειά του έχει ασχοληθεί με την υποκριτική»

Την Τάνια Τρύπη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα και τον Αλέξη Μπαρτζώκα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία αλλά και την κόρη της, Τζένη Καζάκου η οποία ακολουθεί πλέον τον δρόμο των γονιών της στην υποκριτική. 

«Εμένα με ενδιαφέρουν οι χαρακτήρες των ρόλων και οι συνεργάτες σε μια δουλειά. Μεγαλώνοντας, κοιτάω πρώτα να είναι καλοί οι συνεργάτες και μετά τον ρόλο. Υπήρξε μια δουλειά που δεν πέρασα καλά και όταν τελείωσε η παράσταση εξαφανίστηκα. Τα 42 χρόνια που είμαι στο θέατρο έφυγαν σαν ‘αέρας’». ανέφερε για τις συνεργασίες της η Τάνια Τρύπη.

Όσο για τις κριτικές που δέχεται η κόρη της, Τζένη Καζάκου: «Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν ασχολούνταν οι κόρες μου με την υποκριτική. Περισσότερο άγχος είχαν αυτοί που ασχολούταν με το ‘όνομα’ παρά εμείς και η κόρη μου, Τζένη Καζάκου, όταν ξεκίνησε με την υποκριτική. Δεν μπορείς να “βαράς” έναν άνθρωπο, όπως η κόρη μου, επειδή η οικογένειά του έχει ασχοληθεί και αυτή με την υποκριτική», απάντησε η Τάνια Τρύπη.

Ενώ κατέληξε: «Όποιοι θέλησαν να συγκρίνουν την Τζένη Καζάκου με την Τζένη Καρέζη είναι πρόβλημά τους. Όταν μου ζητούν συμβουλές οι κόρες μου, τις δίνω, αλλιώς ‘κιχ’», είπε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του Mega. 

Read More

And More