Τάνια Τρύπη: «Στην περίπτωση του σκυλιού μου που είχε βιαστεί γιατί δεν βρέθηκε ο κακοποιητής; Έδιναν 3000 ευρώ»

Η Τάνια Τρύπη μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την κτηνωδία με το χάσκι στην Αράχωβα. Ακόμα, μίλησε για το δικό της σκυλί, το οποίο επίσης είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και η ίδια το υιοθέτησε.

«Έτυχε και μαθεύτηκε αυτό» ανέφερε αρχικά η Τάνια Τρύπη για το περιστατικό κακοποίησης στην Αράχωβα και πρόσθεσε: «Γίνονται καθημερινά τέτοιου είδους βασανισμοί σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, όχι μόνο στην Αράχωβα, απλά δεν έρχονται στην επιφάνεια. Τώρα, ένας “άνθρωπος” που κάνει αυτή τη βαρβαρότητα, είναι θέμα χρόνου να το κάνει σε έναν συνάνθρωπό μας. Πρέπει να τιμωρηθεί, είναι γενικό το κακό που δεν μιλάμε. Δεν μπορεί να το καλύπτουμε αυτό το πράγμα, να το κρύβουμε κάτω από το χαλάκι».

Στη συνέχεια, η Τάνια Τρύπη εξομολογήθηκε για το δικό της σκυλί, την Αγάπη και πώς την έφερε κοντά της.

«Πριν από δύο χρόνια υιοθέτησα την Αγάπη η οποία ήταν τεσσεράμισι μηνών όταν βιάστηκε η κατά φύσιν και πάρα φύσιν και της έκοψαν και την ουρά για να βολευτούν και καλύτερα. Έστειλα ταξί για σκύλους και την έφερα από την Ξάνθη σε μένα, γιατί είδα μία ανάρτηση μαύρη, ότι είναι με μορφίνες το ζώο και ότι δεν είχανε λόγια να περιγράψουν την κατάσταση στην οποία βρέθηκε. Εκεί ήρθα λίγο σε επαφή μαζί τους και κλονίστηκα τόσο πολύ που έστειλα και την πήραν. Ο δικός μου γιατί βρέθηκε; Δίνανε τρία χιλιάρικα, ακόμα δίνουν, έστω για να μία καταγγελία. Δεν μίλησε κανείς πότε. Αλλά ξέρω πάρα πολύ κάτι σημαίνει αυτό.

Είναι πλάσματα συναισθανόμενα, είναι πλάσματα που έχουν νοημοσύνη, συναισθήματα,. Ένα πολύ βαριά πολύ κακοποιημένο ζω, όπως κι ένας πολύ βαριά κακοποιημένος ή ένα παιδί, θέλει πάρα πολύ χρόνο, πάρα πολλή υπομονή, ενσυναίσθηση απόλυτη. Εγώ νιώθω ευγνωμοσύνη που ήρθε στη ζωή μου αυτό και με έμαθε ένα σωρό πράγματα. Είναι το κοριτσάκι μου».

Read More

And More