Τάσος Ιορδανίδης: Απαντάει στον Δημήτρη Παπανώτα μετά το σχόλιο που έκανε για την εκπομπή στην ΕΡΤ

Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» και έδωσε τη δική του απάντηση στο σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα αναφορικά με την παρουσίαση της εκπομπής «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 16/9 στις 17:00.

«Δεν είναι εύλογο το ερώτημα του κυρίου Παπανώτα εδώ που τα λέμε; Έχει τόσα χρόνια δημοσιογραφίας στην πλάτη του. Θεωρώ πολύ δόκιμο να είναι κάποιος επιφυλακτικός. Καθένας κρίνεται από αυτό που κάνει κάθε φορά», δηλώνει ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Εγώ θα παλέψω, γιατί αυτό το εγχείρημα γίνεται ειλικρινά από καρδιάς και – γιατί όχι; – να το κερδίσω. Πιστεύω ότι όλο αυτό προκύπτει στη σκέψη των ανθρώπων, γιατί έχω την ιδιότητα του ηθοποιού και δεν έχω εμφανιστεί πολύ στη Δημόσια Τηλεόραση. Και όποτε έχω εμφανιστεί – για να κάνουμε και λίγο χιούμορ – είμαι και λίγο μουγγοθόδωρος», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

 

Να σου θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε σχετικά με το θέμα μέσα από το Happy Day: «Έχει 7.000 υπαλλήλους και πόσες χιλιάδες δημοσιογράφους… δε μπορεί να βρει έναν άνθρωπο να παίρνει συνεντεύξεις από τους «Μπαμπά-δες»; Ότι είναι καλό παιδί και καλός μπαμπάς δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και καλές συνεντεύξεις. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ δύσκολο σπορ. Όταν στην τηλεόραση μπαίνουν άνθρωποι που έχουν την… πισινή, μία άλλη βασική δουλειά… που σου λέει «έλα μωρέ, σάμπως η δουλειά μου είναι;»… λάθος. Το λέω για να το ακούσουν κάποιοι που κάνουν τις επιλογές».

Read More

And More