Τάσος Ξιαρχό: “Δεν ήταν δική μου επιλογή να αποχωρήσω από τη Φάρμα – Επτά ώρες ήμουν εκτός και συζητούσα”

Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την οικειοθελή αποχώρησή του από τη Φάρμα.

Για την αποχώρησή του από τη Φάρμα: “Δεν ήταν δική μου επιλογή. Δεν αποχώρησα από τη Φάρμα, απλά έπρεπε να φύγω. Μου ζητήθηκε από κάποιον να φύγω. Δύο ημέρες σκεφτόμουν να φύγω οικειοθελώς γιατί είχαν γίνει κάποια θέματα και στο τέλος έφυγα για έναν άλλο λόγο. Είναι ένα reality και μέσα και έξω. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο, συγγνώμη.

Ήταν ένα παιχνίδι που έδωσε πάρα πολλά αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να φύγω. Για εμένα καλά που έφυγα, δεν είμαι στην ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου ακόμα για τα χρήματα. Οι άνθρωποι της showbiz μπαίνουν σε αυτά τα παιχνίδια για τα χρήματα. Νομίζω δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που έπρεπε να συμβεί δεν συνέβη από την παραγωγή. Κάτι που με ενημέρωσαν ότι δεν θα γίνει έγινε και δεν μου άρεσε καθόλου.

Επτά ώρες ήμουν εκτός Φάρμας και συζητούσα… Μετά επέστρεψα για να σκεφτώ τι θα κάνω και το επόμενο βράδυ έφυγα. Μάλλον αυτό που ζητούσα δεν μπορούσε να γίνει”.

Για την πρόταση του Survivor: “Εμένα μου είχαν κάνει πρόταση και για το Survivor αλλά δεν πήγα γιατί είχαμε ένα τεχνικό θέμα. Δεν επιτρέπεται να το πω απλά δεν προλάβαινα να πάω”.

Για το γεγονός που τον έφτασε στα όριά του: “Είναι μια εποχή που δεν κάνουμε τίποτα και είπα να το δοκιμάσω γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να κανω έξω. Το κακό είναι ότι λόγω του κορονοϊού έπρεπε να μείνουμε μια εβδομάδα με δέκα ημέρες στο ξενοδοχείο και αυτό για εμένα ήταν σκότωμα. Ήταν ακραίο. Έπαιξε ρόλο και αυτό. Η αναμονή ήταν χειρότερη από το παιχνίδι”. 

Ακόμη, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε ότι μόνο εκείνος και η Κυριακή Κατσογρεσάκη έκαναν κάθε ημέρα μπάνιο, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για διάφορα προσωπικά ζητήματα, αφήνοντας υπονοούμενα. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο Ντούπης έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με την Κυριακή, ενώ εκείνη όχι.

Δες το βίντεο:

Read More

And More