Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν είσαι οικοδέσποινα πρέπει να γνωρίζεις ποιον καλείς – Ήταν προσβολή»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα του Mega Καλημέρα. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο «επεισόδιο» με την Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία είχε αποκαλέσει «κούκλα μου» κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

«Σαν άκουσμα, μέσα στον κορονοϊό, η επικοινωνία μου με μία συνάδελφό σας δεν πήγε καλά, έγραψαν για μένα ότι είμαι σεξιστής. Επειδή την είπα «κούκλα μου, κορίτσι μου» θεωρήθηκε σεξιστικό. Τι σημαίνει ότι εγώ τη θέλω και της το λέω δημόσια; Αν σημαίνει αυτό, που είναι το κακό; Από θαυμασμό την είπα «κούκλα μου». Ιδιαιτέρως από θαυμασμό» ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς για την πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Για να ξεκαθαρίσω το θέμα με την κοπέλα αυτή, όλη αυτή η ιστορία ήταν μία κακή επικοινωνία. Η Ιωάννα είναι νέα στη δουλειά και πρέπει να μάθει πολλά πράγματα ακόμα. Εκείνο που πρέπει να μάθει είναι πως όταν είσαι οικοδέσποινα, πρέπει να είσαι ευγενέστατη. Πρέπει να ξέρεις ποιον καλείς στο σπίτι σου. Ένιωθα ότι δεν με γνώριζε.

Όταν είπε ότι ξεκίνησα με το “Λαβ Σόρρυ” έπαθα τραλαλά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι εννοούσε, ήταν προσβολή που δεν κατάλαβε ότι την έκανε. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, ούτε τότε μιλήσαμε. Μιλούσε μόνη της κι εγώ απαντούσα».

Read More

And More