Τατιάνα Στεφανίδου για το τροχαίο στη Βουλή: “Κοινοποιήστε την αλήθεια και όχι το βίντεο της στοχοποίησης”

Απάντηση σε όσους προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για το τροχαίο στη Bουλή που στοίχισε τη ζωή του 23χρονου Ιάσονα δόθηκε σήμερα από την Τατιάνα Στεφανίδου στο T-live.

Φιλοξενώντας ξανά, τον έμπειρο πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος είχε πει και σε προηγούμενη εκπομπή εμπεριστατωμένα την άποψή του για το τροχαίο, και με αφορμή την πρόταση της τροχαίας να τοποθετηθεί ένα φανάρι στο σημείο, προβλήθηκε ένα βίντεο που δείχνει πώς το T-live, από την πρώτη στιγμή έριξε φως στις συνθήκες του δυστυχήματος. Οι απευθείας συνδέσεις και η αυτοψία στον τόπο του τροχαίου ήταν συνεχείς στις εκπομπές της 15ης, 16ης και 17ης Μαρτίου.

Διάβασε επίσης: Τατιάνα Στεφανίδου: Η απάντησή της στην προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας για το τροχαίο

Η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε πως το T-Live από την πρώτη στιγμή πρωτοστάτησε στις αποκαλύψεις και τα ρεπορτάζ, αναφορικά με την παρανομία του υπηρεσιακού οχήματος έξω από τη βουλή. Μάλιστα, το βίντεο που δείχνει το σοκαριστικό τροχαίο ήταν και η απόδειξη όλων των ρεπορτάζ που προβλήθηκαν για τρεις συνεχόμενες ημέρες στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha.

«Αυτό που είδατε είναι όλη η αλήθεια, είναι οι αποκαλύψεις και το ρεπορτάζ της εκπομπής μας από την πρώτη ημέρα του τροχαίου. Όταν εμείς καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή την παρανομία του υπηρεσιακού οχήματος, δεν υπήρχε το βίντεο. Από το ρεπορτάζ το καταγγείλαμε, από το ρεπορτάζ το αποκαλύψαμε. Και θέλω να πω το εξής: Τρεις ολόκληρες ημέρες ασταμάτητα, προσπαθήσαμε να καταγγείλουμε τις εγκληματικές συμπεριφορές εκεί. Στηλιτεύσαμε την εγκληματική συμπεριφορά του οδηγού του υπηρεσιακού, θέλω να ρωτήσω εσάς τους νοήμονες ανθρώπους, υπάρχει περίπτωση ένας δημοσιογράφος την τέταρτη ημέρα να βγει ξαφνικά και όσα υποστήριζε κάθε μέρα με αποκαλύψεις και ρεπορτάζ να αποφασίσει να τα ανατρέψει πλήρως; Ειλικρινά, είναι πολύ σαφές αυτό που είπαμε και αυτό που λέμε κάθε μέρα. Κάποιοι λοιπόν στοχοποιώντας, με διάθεση ανθρωποφαγίας, με διάθεση κυρίως διαστρέβλωσης της αλήθειας στα social media, όχι σε επίσημα ΜΜΕ με κύρος, πήρανε μία φράση μου όσον αφορά στην ταχύτητα του βίντεο και πήραν το δικό μου άγχος, μήπως προβάλλουμε ένα βίντεο που εμείς δεν έχουμε ελέγξει που η ταχύτητα του βίντεο είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Του βίντεο. Κράτησα επιφυλάξεις για το βίντεο, για να προστατέψω το παιδί.

Και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ταχύτητα του πρώτου πρώτου βίντεο ήταν πιο γρήγορη. Κάποιοι με στόχευση πήραν τα όσα είπα, και έγραψαν: “Κοιτάξτε η Στεφανίδου λέει ότι φταίει το παιδί”. Εσείς που ξέρετε την αλήθεια, σας καλώ  λοιπόν να κοινοποιήσετε την αλήθεια, το βίντεο της αλήθειας και όχι το βίντεο της στοχοποίησης, της ανθρωποφαγίας και της διαστρέβλωσης…».

Read More

And More