Τατιάνα Στεφανίδου: Σήμερα η πρεμιέρα του T-Live στον Alpha! – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Λίγες ώρες απομένουν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA με το T-Live. Από τις 11.00 έως τις 13.00 καθημερινά, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα με ζωντανές, διαδραστικές ειδήσεις, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, έρευνα και ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητα όλων.

Το τρέιλερ του T-Live γυρίστηκε στο Μοναστηράκι πριν από λίγες ημέρες, με την Τατιάνα να προαναγγέλλει ότι “η εκπομπή έρχεται με ειλικρίνεια και αμεσότητα να δώσει απαντήσεις σε όσα μας απασχολούν”.

Δες εδώ backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

“Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έχω ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα κι έχω και ένα δημιουργικό άγχος. Είμαι πολύ ξεκούραστη κι έτσι είχα την ευκαιρία να σκεφτώ νέες ιδέες, να σκεφτώ τι θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά, να σκεφτώ πώς θα ανανεώσω την εκπομπή που παρουσιάζω και νομίζω ότι με την ομάδα της ενημέρωσης -γιατί εδώ στον ALPHA έχω ενταχθεί στην ενημέρωση- νιώθω οικεία και καλά, νιώθω σαν στο σπίτι μου” εξομολογήθηκε στα παρασκήνια της οπτικοποίησης του διαφημιστικού σποτ για την εκπομπή Pop Up.

Οι προετοιμασίες για την εκπομπή, που θα είναι αρκετά διαφορετική από όσες εκπομπές έχει συνηθίσει να τη βλέπει ο κόσμος, όλο αυτό το διάστημα ήταν πυρετώδεις. Η Τατιάνα έκανε το πλατό της εκπομπής… δεύτερο σπίτι της και γι’ αυτό κάποια στιγμή φόρεσε τις παντόφλες της!

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο του ALPHA: «Γάμος – εξπρές, μία που τον είδα, μία που τον παντρεύτηκα και σε δύο εβδομάδες γεννήσαμε και παιδί, το T-Live. Εδώ είστε μια οικογένεια, είστε όλοι πάρα πολύ υποστηρικτικοί, νιώθω ότι μπαίνω σε μια γερή ομάδα». 

Ακόμα, η Τατιάνα στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” αναφέρθηκε στην αλλαγή που θα δούμε στο T-Live. Μετά από πολλά χρόνια, στο πλατό δεν θα υπάρχει καναπές. “Έχω να βγάλω εκπομπή δίχως καναπέ, δεν ξέρω πόσα χρόνια. Με χαρακτηρίζει αυτός ο καναπές. Θα είμαι όρθια και κάποια στιγμή θα μπαίνει κι ένα τραπέζι. Θα είναι μια εκπομπή, αρκετά διαφορετική από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει από μένα. Και εύχομαι να αρέσει…”

T–live με την Τατιάνα Στεφανίδου.  Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11:00 το πρωί.

T–live, για όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Read More

And More