Τατιάνα Στεφανίδου στο δελτίο του Alpha: «Η Τζωρτζίνα το 2015 μπήκε στο νοσοκομείο με φαρμακευτική δηλητηρίαση»

Η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από ένα χρονοδιάγραμμα με τις εισαγωγές της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, πέρασε σε αποκαλύψεις μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Νωρίτερα η εκπομπή T-live αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το 2015 η Τζωρτζίνα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο μετά από φαρμακευτική δηλητηρίαση.

Περισσότερα αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Αντώνη Σρόιτερ: «Η Τζωρτζίνα πήγε στις 13 Ιανουαρίου του 2014 στο Καραμανδάνειο, η καταγγελία στο “Χαμόγελο του Παιδιού” έγινε αρκετά μετά και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου και στις 25 Αυγούστου η εισαγγελία πήρε στα χέρια της την αναφορά. Στις 27 του ίδιου μήνα την έστειλε στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, όπου και πήγαν με ραντεβού να ξεκινήσουν την έρευνα 1 Οκτωβρίου.

Σε αυτό που είπε ο πατέρας, έχουμε ήδη μια εισαγωγή με εκχυμώσεις η οποία ωστόσο έχει γίνει πριν την καταγγελία για κακοποίηση».

Για την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο το 2015, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε: «Ακολούθησε ο ευτυχισμένος γάμος του ζευγαριού και στις 21 Μαίου του 2015 μπαίνει ξανά η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, αυτή ήταν και η πιο σοβαρή από την πρώτη της εισαγωγή γιατί σύμφωνα με τα αρχεία του νοσοκομείου που έχουν ζητηθεί από την ελληνική δικαιοσύνη, η Τζωρτζίνα είχε μεταφερθεί από την μητέρα στο νοσοκομείο με αναφερόμενη φαρμακευτική δηλητηρίαση, όπου και έκανε πλύση στομάχου», αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha.

Read More

And More