Τατιάνα Στεφανίδου: Συγκινήθηκε με τα λόγια του Γιώργου Καρατζαφέρη για τους γονείς της

Η ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή Γιώργου Ανατολάκη έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια. Από τα γήπεδα και τη Βουλή, στα 47 του χρόνια εργάζεται ως κούριερ ανταλλακτικών αυτοκινήτων στη λεωφόρο Θηβών.

Ο Γιώργος Ανατολάκης είχε εκλεχθεί με το κόμμα ΛΑΟΣ και ο πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live για την αλλαγή της καθημερινότητας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. «Ο Ανατολάκης παρασύρθηκε πάρα πολύ, του τάξανε λαγούς και πετραχήλια. Τελικά όπως συμβαίνει, είχε την τύχη μιας στημένης λεμονόκουπας. Λυπάμαι για όλη αυτή την εξέλιξη, τον συγχαίρω που δεν ζητιάνεψε αλλά βγήκε να κάνει μία δουλειά. Αυτό σημαίνει αξιοπρέπεια. Κρίμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η επικοινωνία, ο κ. Καρατζαφέρης έσπευσε να πει δύο λόγια για τον πατέρα της Τατιάνας Στεφανίδου. «Θέλω να σε συγχαρώ για τους γονείς που έχεις, θέλω να σε συγχαρώ σε προσωπικό επίπεδο. Τον πολύ μεγάλο αθλητή, τον άνθρωπο, ο οποίος στη δύνη της καρδιάς των γεγονότων με την πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, έδωσε στέγη σε έναν φίλο του. Το έμαθα και συγκινήθηκα. Όταν έσπευσα να κάνω προσφορά, μου είπαν ότι έρχομαι δεύτερος, μετά τον Στεφανίδη. Εύγε για τον πατέρα και τη μητέρα που έχεις» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτοί είναι οι γονείς μου, πρόεδρε. Έτσι με έχουν μεγαλώσει. Να δίνουν το σπίτι τους σε κάποιον που έχασε τα πάντα από τη φωτιά. Ευχαριστώ πολύ» είπε πολύ συγκινημένη η  Τατιάνα Στεφανίδου. «Όταν ακούς για τους γονείς σου συγκινείσαι» κατέληξε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του T-live.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More