Τατουάζ, συνταρακτικές εξελίξεις: Ο Ορφέας φτάνει ένα βήμα πριν το μεγάλο του στόχο: να σκοτώσει την Ελένη…

Το τέλος της σειράς πλησιάζει και οι εξελίξεις και τα ξεκαθαρίσματα ..τρέχουν. Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις την εβδομάδα που έρχεται στο “Τατουάζ”

Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 279+280
Η Τατιάνα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ορφέα μέσω τηλεφώνου, αλλά εκείνος το κλείνει πριν τον εντοπίσει. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι και το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη βραδιά της ελευθερίας του. Ο Σέκερης εξακολουθεί να γκρινιάζει στην Αμαλία για την μοναξιά του, αλλά εκείνη δεν πείθεται να γυρίσει πριν ολοκληρώσει το έργο της. Με ένταση κυλούν οι μέρες και στο σπίτι του Θεοχάρη, καθώς η Βέρα δεν μπορεί να χωνέψει πως θα φύγει οριστικά απ’ το Λονδίνο και θα την αφήσει μόνη της με το παιδί. Τα γενέθλια της Ειρήνης θα «κάψουν» την Τατιάνα που τρώει με μανία το γλυκό και κινεί τις υποψίες για πιθανή εγκυμοσύνη, ενώ ο Τόνυ εξακολουθεί να την πιέζει να δουν έναν γυναικολόγο. Τα παιδιά μαθαίνουν για τον γάμο της Μάρθας και του Παύλου κι αρχίζουν την πλάκα, ενώ η Μάρθα ζητά από την Αμαλία να γίνει μάρτυρας στον γάμο. Κι ενώ η Όλγα και ο Στέφανος οργανώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τα νερά..

Η Όλγα, έξαλλη με τη συμπεριφορά της Λήδας, αποφασίζει να αλλάξει στάση και να το παίξει σκληρή απέναντί της, αλλά η τιμωρία δεν κρατά παραπάνω από λίγες ώρες. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στο γραφείο, αλλά εξομολογείται στην Άννα πως μάλλον ήρθε η ώρα να το κλείσει και να αφοσιωθεί στην δουλειά με τα μανιτάρια. Ο Σωκράτης μετά από την επιμονή της Μίνας δεσμεύεται να προχωρήσει με τη διαδικασία της ύπνωσης. Η Ειρήνη λέει στον Σέκερη τις υποψίες της για την εγκυμοσύνη της Τατιάνας. Ο Θεοχάρης χαιρετά την Βέρα και τον Μάριο και φεύγει οριστικά απ’ το Λονδίνο. Ο Παύλος στήνει ένα γλέντι για να γιορτάσει την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου, αλλά η παρουσία του Χάρη και του Πέτρου του χαλάνε το κέφι. Ο Χάρης όμως κάνει μια κίνηση που θα τον εκπλήξει! Η άνεση της Μαργκώ μοιάζει ύποπτη και ο πρέσβης διατάζει να παρακολουθείται. Η επιστροφή του Τόνυ στο Λονδίνο ανησυχεί την Τατιάνα. Η εμμονή του Ορφέα με την Ελένη όλο και μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να κάνει το πρώτο λάθος…

Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 281+282
Η αστυνομία σπεύδει στο σημείο που ένας περαστικός έχει αναγνωρίσει τον Ορφέα. Ο Σέκερης βρίσκεται στα καρφιά με την πιθανή εγκυμοσύνη της Τατιάνας, γιατί ξέρει ότι αυτό θα δρομολογήσει άλλες εξελίξεις. Ζητά την βοήθεια της Αθηνάς και καταστρώνουν ένα σχέδιο, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια. Η Μάρθα και ο Παύλος, ετοιμάζονται για τον γάμο τους κι επινοούν διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να ξεφύγουν απ΄ τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά. Στο μεταξύ, η Μαργκώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει γιατί ο Τόνυ πουλάει τα πλοία του και οι πολλές ερωτήσεις που του κάνει θα τους φέρουν για μια ακόμα φορά σε σύγκρουση. Το βιβλίο του Ορφέα κυκλοφορεί και το στέλνει ο ίδιος στην οικογένεια Μελά. Όταν το διαβάζουν παθαίνουν σοκ!


Η επίσημη έκδοση του βιβλίου είναι πια γεγονός και κλονίζει την οικογένεια Μελά και ιδιαίτερα την Ελένη που δεν μπορεί να πιστέψει ότι το όνομά της διασύρεται τόσο άσχημα. Ο Αλέξανδρος υπόσχεται να το παλέψει κι αναλαμβάνει να μιλήσει με τον δικηγόρο του, μήπως και καταφέρει να αποσύρει το βιβλίο. Η Αθηνά διαπιστώνει με πλάγιο τρόπο πως η Τατιάνα είναι έγκυος και ενημερώνει τον Σέκερη. Ο Τόνυ καταστρέφει ενοχοποιητικά έγγραφα και γυρίζει την πλάτη στην παλιά του ζωή, καθώς ετοιμάζει το ταξίδι του με την Τατιάνα. Ο Σωκράτης αποφεύγει την ύπνωση, γεγονός που ανησυχεί τη Μίνα. Ο Στέφανος και η Όλγα βρίσκονται στις τελικές ετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Αμαλία δεν δείχνει διατεθειμένη να υποκύψει στον ψυχολογικό πόλεμο του Σέκερη. Μια νέα φίλη του Μάριου έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή της Βέρας. Ο Ορφέας φτάνει ένα βήμα πριν το μεγάλο του στόχο: να σκοτώσει την Ελένη…

Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 283+284
Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη μέσα στο ασανσέρ και της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, χωρίς να γνωρίζει όμως ότι η Ελένη κρύβει έναν «άσσο» στο μανίκι! Ο Πρέσβης πιέζει τον Τόνυ πολύ έντονα και καταφέρνει να του πάρει μια απάντηση για το θέμα των πλοίων. Ο Αλέξανδρος συναντιέται με τον δικηγόρο του και προσπαθεί πάση θυσία να βρει λύση για να αποσύρει το βιβλίο του Ορφέα! Η Τατιάνα αρχίζει να καταλαβαίνει πως όταν φύγει με τον Τόνυ, δεν θα ξαναδεί ποτέ την αδερφή της κι αυτό την πονάει πολύ. Ο Σέκερης πιάνει την Ειρήνη σε ένα μεγάλο ψέμα και την ξεμπροστιάζει! Ο Πέτρος τα παίζει όλα για όλα με τη Μαργκώ και καταφέρνει να εισχωρήσει μέσα στο Συμβούλιο! Η Χριστίνα κανονίζει ραντεβού με τον Ορφέα και ενημερώνει την Τατιάνα!

Η Χριστίνα πηγαίνει στο ραντεβού που έχει δώσει με τον Ορφέα, σ΄ ένα πάρκο περικυκλωμένο από αστυνομικούς με πολιτικά, όμως ο Ορφέας για μια ακόμα φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και ετοιμάζει στη Χριστίνα μια δυσάρεστη «έκπληξη». Στο μεταξύ, στην Αίγινα, ο Παύλος και η Μάρθα στήνουν ολόκληρο κόλπο για να ξεφύγουν από τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά με την ησυχία τους, χωρίς να ξέρουν ότι ο Αλέξανδρος, η Άννα, η Ελένη και η Αφροδίτη στήνουν τη δική τους συνωμοσία για να σπάσουν πλάκα. Στο Λονδίνο, ο Τόνυ καλεί στο σπίτι του τη Μαργκώ και της κάνει το τραπέζι και με τον τρόπο του την αποχαιρετά για πάντα, μόνο που η Μαργκώ ούτε καν το υποψιάζεται ότι περνά τις τελευταίες στιγμές παρέα με τον γιό της. Από την άλλη μεριά, η Μαργκώ είναι πολύ υπερήφανη γιατί το Συμβούλιο αναθέτει στον Πέτρο καθήκοντα υπεύθυνου ασφαλείας. Όταν στη διάρκεια του γάμου της Μάρθας και του Παύλου εμφανίζονται ξαφνικά τα παιδιά, η Μάρθα φεύγει και τους αφήνει όλους σύξυλους.

Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 285+286
Η αντίδραση της Μάρθας παγώνει τον Παύλο που ανησυχεί μήπως ο γάμος τους ακυρωθεί, αλλά η ψύχραιμη μεσολάβηση του Αλέξανδρου οδηγεί το ζευγάρι στην αίθουσα του Δημαρχείου, όπου και ξαναπαντρεύονται. Η Τατιάνα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Ειρήνη έχει πέσει σε προικοθήρα και προσπαθούν να της ανοίξουν τα μάτια. Ο Σέκερης καταλαβαίνει πως ο Τόνυ και η Τατιάνα ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό και παίρνει τα μέτρα του. Ο Λευτέρης προσπαθεί να γλιτώσει από τον Ορφέα… Ο Μάριος λέει στη Βέρα πως άλλαξε γνώμη και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Αμαλία ξεκαθαρίζει στον Σέκερη πως μαζί της δεν θα έχει μια συμβατική σχέση, γεγονός που δεν τον χαροποιεί καθόλου. Η Μαργκώ εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στο dark web. Ένας ακόμα φόνος του Ορφέα συγκλονίζει την Τατιάνα.

Ο νέος φόνος του Ορφέα έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον της αστυνομίας. Στο σπίτι της Χριστίνας, η Αθηνά βρίσκει ένα σημειωματάριο κι εκεί ανακαλύπτουν την πληροφορία ότι ο Σωκράτης είναι γιός του Ορφέα. Στο μεταξύ, ο Ορφέας παίρνει τηλέφωνο την Τατιάνα και υπερηφανεύεται για τα κατορθώματά του. Το καλό κλίμα ανάμεσα στη Μαργκώ και τον Τόνυ εξακολουθεί να υπάρχει και η Μαργκώ παρότι χαίρεται γι΄ αυτή τη εξέλιξη, δεν μπορεί να υποψιαστεί πού οφείλεται αυτή η αλλαγή του γιού της. Στο μεταξύ, η Αμαλία είναι ενθουσιασμένη από τις εξελίξεις και ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε άλλα σχέδια που έχει, ενώ η σχέση της με τον Σέκερη είναι το τελευταίο που την απασχολεί. Η Τατιάνα βρίσκει στο γραφείο του Σέκερη ένα στικάκι κι όταν το βάζει στον υπολογιστή της, καταλαβαίνει ότι αυτή και ο Τόνυ παρακολουθούνται από την αστυνομία.

Read More

And More