Τελικός Survivor All Star: Τι είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη πριν από τη μεγάλη βραδιά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 11/7 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Survivor All Star.

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης που κατάφερε να φτάσει στην 3η θέση, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος βρίσκεται στον τελικό ενώ ρωτήθηκε και για τις… ερωτικές περιπέτειες του Μάριου Πρίαμου.

«Ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης για εμένα, έχει αποδείξει ότι είναι υπόδειγμα και αθλητή, και ανθρώπου αλλά και συντρόφου», τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ο κ. Μάριος ήταν ο “Καζανόβας” του All Star;», ρώτησαν τη Μαριαλένα κι εκείνη απάντησε: «Όχι δεν ήταν. Έμπλεξε σε κάτι περιπετειούλες στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά νομίζω το ξεπέρασε. Νομίζω ότι το διαχειρίστηκε άψογα για εμένα», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πρόσθεσε: «Εμένα δεν με νοιάζει τίποτα άλλο παρά μόνο να έρθει η στιγμή της ανακοίνωσης και να ακούσω το όνομα ‘Σάκης Κατσούλης’», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο πλατό, να προσθέτει: «Εγώ θα σας πω και για τα δύο παιδιά κάτι. Με τον Νίκο είμαι μαζί από την πρώτη μέρα, από το ξενοδοχείο. Δεν αλλάξαμε ποτέ ομάδα ήμασταν πάντα μαζί. Ο Σάκης από την άλλη είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά που έχει περάσει από το παιχνίδι. Ο τρόπος συμπεριφοράς, προσέγγισης και σκέψης ήταν εξίσου καλός. Εγώ απόψε το βράδυ στηρίζω το σύνολο του παιχνιδιού και αυτό είναι ο Σάκης Κατσούλης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το αξίζει και ο Νίκος. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στους δύο».

Read More

And More