Τέμπη – Ξεσπά ο αδελφός της 28χρονης Ελπίδας Χούπα: «Αυτό που έγινε είναι εν ψυχρώ δολοφονία»

Σε λίγη ώρα το τελευταίο «αντίο» στην 28χρονη Ελπίδα Χούπα, που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη. Οι δυο γονείς της βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, με τον πατέρα της να δηλώνει ότι «εύχεται να πιάσει τόπο η θυσία της κόρης του».

Ο αδελφός της, Σεραφείμ Χούπας μίλησε στο Πρωινό κι έκανε λόγο για «εν ψυχρώ δολοφονία». «Αυτές τις ημέρες είναι τόσο ζόρικα τα πράγματα και ψυχικά και ειλικρινά δεν… Αυτό που έγινε το θεωρώ εν ψυχρώ δολοφονία. Η Ελπίδα, η Μυρσίνη και όλοι όσοι ήταν στο συγκεκριμένο τρένο πλήρωσαν κανονικά το εισιτήριό τους για να τους σκοτώσουν».

Και συνέχισε: «Έχω πάψει να ελπίζω για κάτι. Δεν πρόκειται να διορθωθούμε σαν χώρα. Είναι πολύ οδυνηρό αυτό το πράγμα και το θεωρώ ξεφτίλα. Να είσαι το 2023, να μπαίνεις ανά πάσα στιγμή στο κινητό σου και να βλέπεις που είναι ο ντελιβεράς και να υπάρχουν τέτοιες συνθήκες στα τρένα. Δεν είχα μιλήσει με την Ελπίδα, όσο ήταν στο τρένο. Η τελευταία φορά ήταν μία ημέρα πριν που με πήρε τηλέφωνο. Ήταν τόσο χαρούμενη κι ευτυχισμένη που πέρασε τόσο ωραία στην Αθήνα».

Read More

And More