Τέμπη – Πεθερός θύματος: «Ο Δημήτρης ήρθε να ζητήσει το χέρι της κόρης μου και σκοτώθηκε στο τρένο»

Για τον γαμπρό του που σκοτώθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Κωνσταντίνος Κιρκιμπολάκης. Ο πεθερός του αδικοχαμένου Δημήτρη Ασλανίδη συγκλόνισε με τα όσα είπε στη Super Κατερίνα και ξέσπασε για τους υπαίτιους της τραγωδίας.

«Τα συλλυπητήρια είναι μία φτηνή λέξη. Προσεύχομαι στον Θεό. 21 ημέρες τώρα με έχει διαλύσει αυτό το περιστατικό. Είναι ζώα, είναι φονιάδες, είναι εγκληματίες. Ο Δημήτρης με τον φίλο του ήρθαν να κάνουμε τριήμερο. Εγώ τους πήγα στον σταθμό. Έστειλαν στην κόρη μου 23:10 ότι έφτασαν Λάρισα, μετά του έστειλε η κόρη μου 23:20 ένα μήνυμα ότι ανησυχεί και δεν απάντησε…» είπε ο πεθερός του θύματος και πρόσθεσε:

«Άκουσα ότι η εταιρία κοστολόγησε τη ζωή των θυμάτων με 40 χιλιάδων ευρώ. Δεν θέλουν την αποζημίωση οι οικογένειες, θέλουν τα παιδιά τους πίσω. Ήταν νέα παιδιά, ήταν το μέλλον της χώρας. Ο Δημήτρης έκανε όνειρα. Ήταν από πολύ καλή οικογένεια. Θέλω να πληρώσουν όλοι» πρόσθεσε με εμφανή αγανάκτηση ο πεθερός του αδικοχαμένου Δημήτρη Ασλανίδη.

Όπως είπε ο κ. Κιρκιμπολάκης, η κόρη του δεν έχει δεχτεί κάποιο τηλεφώνημα από τους ιθύνοντες. «Ο Καραμανλής κατεβαίνει ξανά, θέλει άλλο Είναι όλοι εγκληματίες, είναι αλήτες. Τόσα εκατομμύρια που πήραν, τι τα κάνανε; Ποιοι τα φάγανε;» δήλωσε και αποκάλυψε ότι με τους γονείς του Δημήτρη Ασλανίδη γνωρίστηκαν στην κηδεία του, καθώς όσο καιρό η κόρη του διατηρούσε σχέση με τον νεαρό δεν είχαν προλάβει να γνωριστούν.

Read More

And More