Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του μηχανοδηγού – «Νιώθω ενοχές, ήθελα να τον βλέπω πιο συχνά και τον έχασα για πάντα»

Η μητέρα του 29χρονου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, μίλησε στην εκπομπή Super Kατερίνα το πρωί της Τετάρτης 28/2.

Η Σταυρούλα Μασαλή, λίγη ώρα πριν βρεθεί για πρώτη φορά στον τόπο του δυστυχήματος όπου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο, συγκίνησε με τα σπαρακτικά λόγια της, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Το παιδί μου ήταν σπουδασμένο. Πιστεύαμε ότι για να ζητάνε τόσα προσόντα είναι σύγχρονος ο σιδηρόδρομος. Είμαι εκπαιδευτικός και ο Δημήτρης πέρασε από τα χέρια μου.

Πριν από 2 μήνες όταν ξεκίνησε η Εξεταστική, γνώρισα έναν άλλον κόσμο. Τώρα ζω το ατύχημα, βλέπω τις εικόνες, τα ηχητικά, τις λαμαρίνες. Προσπαθούσα να διαπραγματευτώ την απώλεια. Είναι απίστευτο. Αυτά που ξεσκεπάζονται είναι τραγικά! Δεν γνωρίζαμε τίποτα από τα προβλήματα που υπήρχαν. Κανείς δεν θα μπορούσε να διακινδυνέψει τη ζωή του παιδιού του για έναν μισθό, γι’ αυτό και αισθάνομαι ενοχές, γιατί δεν πρόβλεψα. Γιατί να μην ξέρω; Μέσα σε όλα έχω και αυτές τις ενοχές», είπε αρχικά η Σταυρούλα Μασαλή.

«Τον παρότρυνα να πάρει μέρος στην προκήρυξη γιατί δούλευε σε μεγάλη εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη και δεν τον έβλεπα. Ήθελα να τον βλέπω πιο συχνά και τον έχασα για πάντα. Ο γονιός πρέπει να προστατεύει τα παιδιά σε όλες τις ηλικίες και σκέφτεσαι ότι κάτι έκανες λάθος», συμπλήρωσε ξεσπώντας σε κλάματα η μητέρα του 29χρονου μηχανοδηγού.

Read More

And More