Τέμπη – Συγκινεί η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου: «Δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον, προσευχόμαστε να γίνει καλά»

Ένας χρόνος έχει περάσει από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών από το οποίο 57 ανθρώπινες ψυχές έχασαν τη ζωή τους. Ο μοναδικός επιζών από το 1ο βαγόνι, ο 21χρονος Γεράσιμος εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή. 

Ο νεαρός Γεράσιμος, βρίσκεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Βοστώνη και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει ανακτήσει την επαφή του με το περιβάλλον. Η εκπομπή Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου, επικοινώνησε με τη γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου, η οποία συγκίνησε με τα λόγια για τον εγγονό της.

«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, κάνουν χειρουργεία συνέχεια. Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά.

Τώρα είναι στη Βοστώνη. Τι να σκέφτομαι; Προσευχή κάνουμε όλοι μας. Προσευχή στο Θεό να γίνει καλά. Η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερέψει στο ελάχιστο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι που δέχτηκε τα μοσχεύματα. Δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον» ανέφερε η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου.

Διάβασε επίσης:

Τέμπη – Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου: «Είναι σε κώμα εδώ και έναν χρόνο – Η πρόγνωση είναι φτωχή»

 

Read More

And More