Τέμπη – Συγκλονίζει κόρη αγνοουμένου: «Το έμαθα από τη θεία μου, δεν περιμένω να τον βρω ζωντανό»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες συγγενών αγνοουμένων μετά τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη. Μία γυναίκα, η κόρη ενός άνδρα που δεν βρίσκεται ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των ανθρώπων που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, μίλησε στην ΕΡΤ, κλαίγοντας.

«Είχε πάει στην Αθήνα για κάποιες δουλειές και του είχα κλείσει εγώ το εισιτήριο. Το τελευταίο για να γυρίσει από Αθήνα. Δυστυχώς από ό,τι φαίνεται ήταν το τελευταίο. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Μίλησα μαζί του στις 22.15, είπαμε κάποια πράγματα και του λέω “μπαμπά έχει πολλή ησυχία, που είσαι;”, μου απάντησε “είμαι στο τρένο, γυρνάω. Σε καμιά ώρα θα είμαι εκεί, θα τα πούμε από κοντά”. Αυτό ήταν το τελευταίο που ξέρω» είπε αρχικά η κόρη του αγνοούμενου.

Όπως είπε, όταν έμαθε για την τραγωδία, πήγε με τον θείο της στα νοσοκομεία για να γίνει ταυτοποίηση και να τους πάρουν κατάθεση. «Το μόνο που περιμένω πλέον είναι η ταυτοποίηση γιατί δεν είναι στους τραυματισμένους, δεν είναι στη ΜΕΘ. Το έμαθα εντελώς τυχαία από τη θεία μου και απλά πάγωσα εκείνη την ώρα. Πήρα τηλέφωνο κατευθείαν στα τηλέφωνά του. Μέχρι και τα ξημερώματα σήμερα χτυπούσαν κανονικά. Από εκεί και πέρα πήγαμε στα νοσοκομεία, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στην Κατερίνη.

Ξέρω ότι μετά από τόσες ώρες δεν περιμένω να τον βρω ζωντανό, αν και δεν έχει χαθεί η ελπίδα μου αλλά δεν περιμένω να τον βρω. Θέλω να βρω κάτι… Ό,τι κι αν είναι αυτό» είπε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή.

Read More

And More