Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτό είναι το «μυστικό» μέρος που φημολογείται πως έκαναν τις συναντήσεις τους

Ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Από τη Ρώμη φαίνεται πως ξεκίνησαν όλα. Τότε ήταν που ο Κωνσταντίνος ερωτεύτηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1960. Εκείνος τότε ακόμη διάδοχος του βασιλικού στέμματος, που μόλις είχε κλείσει τα 20 του χρόνια.

Κι εκείνη η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, που στα 26 της χρόνια είχε πλέον απόλυτη επίγνωση της γοητείας της.

Οι φήμες διαδίδονται από στόμα σε στόμα για αυτό το φλογερό ειδύλλιο, για το οποίο μιλούσαν άπαντες στις αρχές του 60’, με τον Μάνο Χατζηδάκι να φημολογείται πως έγραψε το τραγούδι «εκεί ψηλά στον Υμηττό, υπάρχει κάποιο μυστικό» για τις μυστικές συναντήσεις τους στον Υμηττό.

Το μυστικό ήταν κοινό. Όλοι συζητούσαν ότι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σε μια εξοχική κατοικία ψηλά στον Υμηττό με πολλά παράθυρα και μεγάλο τζάκι ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος και η Αλίκη Βουγιουκλάκη περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί, μιας και γρήγορα συνειδητοποίησαν πως στα στούντιο της «Φίνος Φίλμ» επικρατούσε πολυκοσμία.

«Τότε λέγανε ότι ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος είχε ερωτευτεί την Αλίκη. Κάθισε ήπιε καφέ. Έκατσε τρία τέταρτα και φεύγοντας είχε την BMW ανοιχτή, βγάζει ένα δισκάκι και άρχιζε να παίζει το «νιάου βρε γατούλα»», αναφέρει ο κινηματογραφιστής, Νίκος Καβουδίκης.

Το Live News βρέθηκε στον Υμηττό, εκεί όπου έκαναν τις φημολογούμενες συναντήσεις, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Read More

And More