Τέτα Καμπουρέλη: Η on camera αντίδραση για το διαζύγιο και τις δηλώσεις «φωτιά» του Βασίλη Γκουρούση

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Τέτα Καμπουρέλη σε βραδινή της έξοδο, η οποία για πρώτη φορά απάντησε στις δηλώσεις «φωτιά» που έκανε για εκείνη ο πρώην σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης στο «Πρωινό».

«Θα βγει το διαζύγιο κοινή συναινέσει σε λίγο. Πρώτα ο Θεός. Το γεγονός ότι έχω τρία παιδιά με τον κ. Γκουρούση με κάνει να μην απαντήσω… Έχουμε περάσει μαζί 40 χρόνια και μιλάμε όταν είναι απαραίτητο για τα παιδιά μας. Δεν θέλω να απαντήσω, τουλάχιστον σήμερα.

Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Όταν υπάρχουν παιδιά και δουλειές είναι αναπόφευκτο να μη μιλάς με τον πρώην ή την πρώην σύζυγό σου. Έχουμε πολλά κοινά» τόνισε η Τέτα Καμπουρέλη.

Δες το απόσπασμα από το Open Weekend:

Οι δηλώσεις «φωτιά» του Βασίλη Γκουρούση:

«Με την Τέτα δεν είμαστε εχθροί, μιλάμε. Το θέμα είναι πως αυτό το τρίτο άτομο, ο σύντροφός της, λέει πολλά ψέματα. Ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Εγώ την είπα την αλήθεια, αλλά όταν ο άλλος κάθεται και της λέει διάφορα… Της λέει ότι πρέπει να πάω φυλακή, γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάει μαζί μου και θα την ανατινάξουν και αυτή και τα παιδιά μας, αυτοί που έχασαν τα χρήματα.

Να είναι καλά και ευτυχισμένη, αλλά να μην υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα και εκείνη δεν τον βάζει στη θέση του» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.

Read More

And More