Θανάσης Μπέλλος – Survivor: Λιποθύμησε μπροστά στους συμπαίκτες του

Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος μπορεί να μπήκε αποφασισμένος στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο η πρώτη του μέρα στην παραλία δεν ξεκίνησε καθόλου καλά.

Ο 54χρονος προπονητής ποδοσφαίρου δέχτηκε επίθεση από μία σφήκα η οποία και τραυμάτισε σοβαρά την περιοχή γύρω από το μάτι του. Ο πόνος μάλιστα φαίνεται πως ήταν τόσο δυνατός, αφού ο Θανάσης Μπέλλος δεν μπορούσε ούτε να φωνάξει. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν ο παίκτης του Survivor έπεσε κάτω χάνοντας τις αισθήσεις του.

Θανάσης Μπέλλος – Ποιος είναι ο Μαχητής του Survivor

Γεννημένος στην Αθήνα το 1967, η ηλικία του δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τη φυσική του κατάσταση. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας του ως προπονητής ποδοσφαίρου και η αγάπη του για τον αθλητισμό τον έχουν ανταμείψει με το σώμα και την αντοχή ενός εικοσάρη. Εργάζεται 33 χρόνια ως ηλεκτρολόγος οπότε στην καλύβα των Μαχητών δεν πρέπει να φοβάται κανείς. Με τα χέρια του μπορεί να κάνει «θαύματα»! Έχει γίνει πατέρας τέσσερις φορές καθώς και παππούς και για αυτό ξέρει πώς να διαχειρίζεται τους νεότερους. Η χειρότερη στιγμή της ζωής του ήταν όταν η γυναίκα του έχασε το πρώτο τους παιδί κατά τον 7Ο μήνα της κύησης. Σε περίπτωση που κερδίσει το έπαθλο θα ενισχύσει οικονομικά τα παιδιά του.

Read More

And More