Θανάσης Πάτρας για Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είναι ευχάριστο, οφείλεις να το διαχειριστείς και να πας παραπέρα»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η δημοσιογράφο, Δήμητρα Τσαούση βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US.

Ο Θανάσης Πάτρας που διαγωνίζεται στο σόου με τη Φαίη Ρουμπίνη, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για πρόωρο τέλος της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Βγήκε η Ελεονώρα προχθές και μίλησε 16 λεπτά συνεχόμενα για το Mega Καλημέρα, σας τα είπε όλα ακριβώς όπως έγιναν τα πράγματα, ήταν ξεκάθαρη. Θα συμφωνήσω μαζί της, έτσι όπως τα είπε έγιναν τα πράγματα, σαφώς δεν είναι απόφασή της και προφανώς είναι κάτι το οποίο δεν είναι ευχάριστο, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας οφείλεις να τα διαχειριστείς και να πας παραπέρα», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας. 

Και συνέχισε: «Η συζήτηση ήταν πάρα πολύ ώριμη, επαγγελματική και σοβαρή. Δεν υπήρχε καμία αντίδραση περίεργη, κατανοήσαμε αυτό το οποίο συζητήσαμε, και τα πράγματα τελείωσαν μέσα σε ένα τέταρτο επαγγελματικότατα». 

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελεονώρα Μελέτη να αγνόησε τους συναδέλφους της, ο Θανάσης Πάτρας ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει το σενάριο ότι η Ελεονώρα Μελέτη αγνόησε τους συναδέλφους της, δεν ισχύει. Ενημερωθήκαμε μπροστά στην Ελεονώρα για την πρόωρη ολοκλήρωση και έγιναν όλα με επαγγελματισμό». 

Τέλος, ο Θανάσης Πάτρας απάντησε και για το τηλεοπτικό του μέλλον, λέγοντας: «Έχω συμβόλαιο με το Mega μέχρι το καλοκαίρι, περνάω πολύ ωραία εκεί. Ελπίζω να προκύψει κάτι νέο και όμορφο, να μείνω και να συνεργαστώ με τον σταθμό για πολλά χρόνια».

Read More

And More