Θανάσης Τσαλταμπάσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει μπαμπάς – Ο λόγος που το κράτησε κρυφό

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, καρπό του έρωτά τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και την Νάντια Ρηγάτου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του.

«Εμείς το ζούμε εδώ και κάποιους μήνες και το χαιρόμαστε. Ένιωσα την ανάγκη επειδή ήταν τα γενέθλια μου να κάνω αυτή την ανάρτηση. Μου αρέσει όταν θέλω να βγει κάτι προς τα έξω, να το κάνω εγώ. Να είναι μέχρι εκεί που θέλω. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, δεν το έχω ξαναβιώσει.

Είμαστε στη φάση της κύησης, στο τελικό στάδιο. Είναι υπέροχα τα συναισθήματα από την πρώτη μέρα. Αν δεν βγαίνεις πολύ, μια χαρά κρύβεται. Υπήρχε λόγος ύπαρξης για τον γάμο, δεν ήταν τελικά τόσο τυχαίο. Υπάρχει μια γλυκιά αγωνία, χωρίς να βιάζομαι κιόλας. Θέλω να απολαύσω αυτό το ταξίδι που θα ξεκινήσει με τη γέννηση του παιδιού μας» εξομολογήθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

 

Read More

And More