Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι έλεγε η μητέρα τους σε παλιότερη συνέντευξή της για τον σύζυγό της και την Τζωρτζίνα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα, τα οποία, αν και είχαν διαφορετικό ιατρικό ιστορικό, πέθαναν με παρόμοια κλινική εικόνα μέσα σε τρία χρόνια. Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν…

Η τραγική μητέρα των τριών κοριτσιών είχε μιλήσει στο παρελθόν στο Αχαΐα News και τη Βικτωρία Δαράτου για τη γνωριμία με τον σύζυγό της στο γήπεδο και την αγάπη της Τζωρτζίνας για το ποδόσφαιρο.

«Ήταν πριν τρία χρόνια, των Φώτων, έπαιζε ως τερματοφύλακας ο σύζυγός μου. Διαρκώς μιλούσε με εμένα. Έφαγε ένα γκολ, αλλά κέρδισε η ομάδα με 7-1. Δεν μου παραπονέθηκε μετά, ίσα ίσα με τα συγχαρητήρια που μου έδωσε, τον γνώρισα καλύτερα» είχε εξομολογηθεί η μητέρα στο τοπικό κανάλι  το 2015.

«Αν η κόρη μου μού έλεγε ότι θέλει να ασχοληθεί και εκείνη με τη διαιτησία, θα της έλεγα εννοείται. Ο αθλητισμός είναι το Α και το Ω. Η κόρη μου είναι τρελαμένη με τη μπάλα οπότε τη βλέπω να γράφεται στο ποδόσφαιρο» είχε πει.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο T-live.

Read More

And More