Θάνος Λέκκας: «Δεν έχω social media, δεν θέλω να μάθει κάτι ο κόσμος για μένα πέραν της δουλειάς μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Θάνος Λέκκας την Τετάρτη 28/2. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο» μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του Μιχάλη, αλλά και για την επιτυχία της σειράς.

«Δεν φανταζόμουν την επιτυχία που έχει το Ναυάγιο. Όταν είδα τη δουλειά είπε “Θάνο έχει πολλή δουλειά”. Ποτέ δεν βάζω μπροστά μου κάτι μεγαλύτερο από αυτό που μπορώ να φάω», είπε αρχικά ο Θάνος Λέκκας.  

Και συνέχισε: «Οι ηθοποιοί πάντα έχουν κάτι κοινό με τον ρόλο τους. Στον ρόλο μου έχω βάλει αναγκαστικά πράγματα του πατέρα μου, το παππού μου, ενώ αυτοί ήταν που έζησαν και πέρασαν από εκείνη την εποχή».  

Για τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Θάνος Λέκκας αποκάλυψε: «Τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν για όλους, οι αντοχές μειώνονται. Είναι μια πολιορκία του ποιος θα σε ρίξει πρώτος. Το ότι δεν έχει χρήματα; Το ότι έχεις κουραστεί; Οι απειλές; Οι πιέσεις; Έχουμε πολλές ταραχές να δούμε».

«Δεν έχω social media. Δεν θέλω να μάθει κάτι ο κόσμος για μένα πέραν της δουλειάς μου. Ευτυχώς έχω δίπλα μου ανθρώπους που ανεβάζουν. Δεν θέλω να έχω social media», σχολίασε κλείνοντας.

Read More

And More