Θάνος Τζήμερος: Κακός χαμός στον αέρα του Πρωινού – «Αφήστε με να τελειώσω γ…ωτο!»

Ο Θάνος Τζήμερος, ο πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών, μετά την άκρως σεξιστική επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη που ανέλαβε Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Θάνος Τζήμερος δήλωσε αρχικά: «Δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω τίποτα πλέον. Έχω αποσυρθεί από την πολιτική, παραιτήθηκα από Πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», απλώς είμαι ένας πολίτης που έχει άποψη και έχει το δικαίωμα να την εκφράζει δημόσια. Αποσύρομαι από την πολιτική σε συνδυασμό με τη μιντιοκρατία είναι ένας βόθρος που αποδείχτηκε και από την επίθεση που δέχτηκα για ένα σχόλιο το οποίο χαρακτηρίστηκε χυδαία σεξιστικό. Είπα ότι επικεφαλής του Υπουργείου Οικογένειας είναι μία άγαμη και άτεκνη».

«Πριν από 2 χρόνια, η κα Ζαχαράκη έδωσε μία συνέντευξη όπου δήλωνε ότι προτεραιότητά της είναι η οικογένεια και οι φίλοι της. Κι εγώ μέχρι τα 51 που παντρεύτηκα ήμουν άγαμος και άτεκνος. Τι ήμουν; Άγαμος και άτεκνος. Αυτό συνιστά χυδαία σεξιστική επίθεση απέναντί μου; Αν μου έλεγε λοιπόν κάποιος ότι θέλει να με βάλει σε αυτή τη θέση (του συγκεκριμένου Υπουργείου) δε θα έλεγα ότι ήμουν ακατάλληλος αλλά όχι η καλύτερη επιλογή» πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Τζήμερος.

Όσο η συζήτηση συνεχιζόταν, με τον Γιώργο Λιάγκα, τον Τάσο Τεργιάκη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Άρια Καλύβα να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για όσα λέει ο Θάνος Τζήμερος, τα αίματα «άναψαν»!

«Αυτή είναι η άποψή μου, ότι για σημασιολογικούς λόγους θα έπρεπε να είναι μία άλλη επιλογή, αλλά δεν είχε ίχνος σεξισμού. Θεωρώ απολύτως παράλογο η γνώμη ενός πολίτη στο facebook ως ανθυποσημείωμα μίας άλλης ανάρτησης γίνεται πρώτο θέμα» έλεγε ο Θάνος Τζήμερος και οι ερωτήσεις έπεφταν «βροχή». «Αφήστε με να τελειώσω γ@@@το μία φορά, μία φορά αφήστε με!» φώναξε, με τον Τάσο Τεργιάκη και την Άρια Καλύβα να τον προτρέπουν να ηρεμήσει!

Λίγα λεπτά μετά, η συζήτηση ολοκληρώθηκε.

Read More

And More