Τhe Bachelor: Η προσωπική ιστορία του Μάνου Ιωάννου που ράγισε καρδιές (video)

Τον Μάνο Ιωάννου και την Κάλη Δάβρη που πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική σειρά “Έλα στη θέση μου” συνάντησαν στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος με έξι από τις διαγωνιζόμενες. Οι δυο ηθοποιοί αποκάλυψαν πως θα έπαιζαν τον ρόλο του δασκάλου, προκειμένου να τις βοηθήσουν να διηγηθούν κάποιες προσωπικές τους ιστορίες που τις σημάδεψαν και τους άλλαξαν τη ζωή.

Για αρχή και θέλοντας να τους δώσουν ένα παράδειγμα, οι δυο ηθοποιοί είπαν από μια δική τους ιστορία. Και μπορεί η ιστορία της Καλή Δάβρη να ήταν πιο διασκεδαστική αλλά του Μάνου Ιωάννου ήταν πιο στενάχωρη και κατάφερε να συγκινήσει τις παίκτριες.

“Έχω τρομερή αδυναμία στη μητέρα μου και τη γιαγιά μου. Τη γιαγιά μου την έχω χάσει εδώ και κάποια χρόνια. Δε θα ξεχάσω όταν ήμουν περιοδεία και έπρεπε να παίξω στο Βόλο και πέρασα από το χωριό μου να δω τη γιαγιά μου γιατί ήξερα ότι είναι χάλια, ήταν σαν σε κώμα δεν καταλάβαινε τίποτα… Παίρνω το αυτοκίνητο για να πάω στο Βόλο να παίξω και με παίρνει η μαμά μου τηλέφωνο και μου είπε ότι η γιαγιά μου ξύπνησε και της είπε, “νομίζω ότι ήταν εδώ ο Μάνος και μου μιλούσε…. Μετά από λίγο καιρό την έχασα” είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Ιωάννου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συγκίνησε με την ιστορία του.

Read More

And More