Θέμις Μπαζάκα για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της: «Τρόμαξα λίγο, δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο τρομερό αυτό που είπα»

Η Θέμις Μπαζάκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη θύελλα που είχε ξεσηκώσει πριν μερικούς μήνες μια δήλωση της περί κατάργησης των θρησκευτικών από τα σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Θέμις Μπαζάκα είχε δηλώσει τον περασμένο Νοέμβριο: «Πρέπει να γίνει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα θρησκευτικά, πρέπει όλοι να μιλούν στα παιδιά πιο ανοιχτά για κοινωνικά θέματα. Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα».

Σήμερα, δυο περίπου μήνες αργότερα, για τα επιθετικά σχόλια που δέχθηκε για την τοποθέτηση της, η καταξιωμένη ηθοποιός παραδέχθηκε στον Alpha πως: «Τρόμαξα λίγο! Δεν το φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο τρομερό αυτό το πράγμα το οποίο είπα. Είπα κάτι που το συζητάμε πάρα πολύ μεταξύ μας. Από εκεί και ύστερα δεν ξαναμίλησα γιατί δεν θέλω να τροφοδοτώ και να δίνω περισσότερη τροφή».

«Social media δεν έχω και δεν υπάρχει περίπτωση να έχω. Έρχονταν βέβαια μηνύματα και τηλεφωνήματα και γράμματα στο θέατρο. Συγχρόνως όμως είχα και μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι μου έλεγαν «μπράβο σας που μιλάτε». Τώρα σιωπή» δήλωσε ακόμα η Θέμις Μπαζάκα για να συνεχιστεί η συζήτηση γύρω από την παράσταση στην οποία και συμμετέχει αυτή τη σεζόν.

 

Read More

And More