Θεοδώρα Ρασέλ: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση για το Asia Express

Η Θεοδώρα Ρασέλ, η οποία έγινε γνωστή από το GNTM, θα πάει μαζί με τη μαμά της, στο Asia Express του Star, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ανακοίνωση του Star.

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για την πρόταση, την αρχική άρνηση της μητέρας της και το τελικό «ναι».

«Η πρόταση μου έγινε μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, πάω στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα και το λέω στον μπαμπά μου και του εξηγώ την πρόταση. Μου είπε να πάμε! Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι το είπα στη μαμά μου, εκείνη αρνήθηκε και μου είπε να μην την πιέζω. «Δε μπορώ να βγω στην τηλεόραση, θα γίνω ρεζίλι» μου είπε.

Μετά με ξαναπήραν τηλέφωνο, μου είπαν ότι πρέπει να κάνουν μία επικοινωνία με τη μητέρα μου για να προχωρήσει η συμφωνία. Την πήρα μέσω facetime και την έφερα προ τετελεσμένου» είπε αρχικά η Θεοδώρα Ρασέλ.

Και εξομολογήθηκε στη συνέχεια πως «επειδή η μαμά μου είναι από τις Σεϋχέλλες, πιστεύω ότι θα με βοηθήσει. Είναι κοντά σε αυτή την κουλτούρα και σε αυτούς τους πολιτισμούς».

«Η μαμά μου είναι πολύ κοινωνική, θέλει να μιλάει με όλους. Πιστεύω ότι θα αποχωρήσουμε στην πρώτη εβδομάδα, γιατί θα καθυστερούμε να φτάσουμε στον προορισμό».

Δες όλα όσα είπε η Θεοδώρα Ρασέλ στο Happy Day:

Read More

And More